tiistai 21. toukokuuta 2013

jättinakki ja muita maanantain iloja

Kuvat ovat Tuiskun ottamia

J: Eilen oli kiva päivä. Tuisku & Riina tuli St Albansiin, kierreltiin vähän pitkin kaupunkia, tytöt ihastelivat maisemia ja käytiin tietty pubissa syömässä lounasta. Yksi mitä tuun kaipaamaan Englannista on se, että lounaalla saat halvemmalla kuivan omenasiiderin kuin Pepsin. Tuun myös kaipaamaan noita yli-isoja pubiaterioita, joissa on noin tuhat kaloria yhdessä annoksessa.. Mmmmm. On kyllä hyvääkin! En oo muuten koskaan ennen nähnyt noin isoa nakkia.. Ihan valtava!
Iltapäivällä tytöt tulivat mun kanssa hakemaan poikia koulusta ja iltapäivä meni leppoisasti mokkapaloja leipoen (ja syöden), trampalla hyppien ja futista pelaillessa. Kaikki mun kaverit pääsevät näyttämään aina pojille futistaitojaan. Ihania kyllä tuollaiset iltapäivät kun mulla on seuraa. Pojat ovat aina sillon tosi kilttejä ja pääsen tietty itsekin helpommalla! Ensi lauantaina mun poikakaveri on tulossa tänne meille viikoksi ja pojat ovat siitä jo ihan innoissaan.. En tiedä odottavatko he Teemun tuloa jopa enemmän kun mä. ;)

Tänään olenkin sitten ottanut ihan rennosti, kirjoitellut vähän postauksia (joku sanoisi tähän kohtaan varmaan, etttä tehnyt töitä..:D) ja katsonut Klaania. Kolmas kausi odotteli mua, kun tulin sunnuntaina kotiin.. Olen niin koukussa! Pian pitäisi ryhdistäytyä ja hakea pojat koulusta ja käydä vielä sitä ennen postissa ja Sainsburylla ostamassa kaikkea pientä.. Ei jaksaisi, voisin vaan katsella Klaania ja jatkaa niiden postausten kirjoittamista! Mulla olisi teille vaikka mitä asiaa! :D

2 kommenttia:

  1. hei onks toi klaani se joka joskus tuli summerin kanssa? :D se on ihana hihi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on just se sama :D Se oli mun suosikki sillon joskus tosi kauan sitten ja nyt olen taas ihastunut siihen:) Amazon.co.uk:lta pystyy tilaamaan ne DVD:t ainakin jos kiinnostaa ;)

      Poista