keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hyödyllinen heräteostos


J: Heräteostokset ovat kyllä parhaita asioita tylsissä päivissä! Kävin sunnuntaina kävelyllä ja poikkesin samalla keskustassa ja päädyin lopulta sadekuuroa pakoon erääseen uuteen kirjakauppaan. Tykkään hengailla kirjakaupoissa tappamassa aikaa, yleensä tosin vaan selailen ja haistelen uusia kirjoja ja en osta mitään. Useimmiten mut löytää matkaoppaiden luota (ihan parasta on lueskella, mitä matkaoppaat kertovat Suomesta, eräs ystäväni opetti mulle tämän tavan..). Sunnuntaina eksyin harrastekirjojen hyllyyn ja bongasin sieltä ihan mahtava Pilates & Yoga -oppaan! Kirjassa on selkeitä kuvia, hyviä ohjeita ja paaaljon tekstiä. Olen sitä jo jonkinverran lueskellut ja äsken vähän testailin liikkeitä tuossa oman huoneeni 2m x 1m alueella, mutta oli vähän hankalaa.. Pitää joku kerta perehtyä siihen oikein ajan, tilan ja maton kanssa. Viimeistään kesällä pihalla!;)

Kirja maksoi muuten £3, voitteko uskoa? Olisin voinut maksaa siitä hieman enemmänkin, sillä oon nyt saanut jonkun ihmeen päähänpinttymän pilateksesta ja harmittaa, kun en "ehdi" niille tunneille. Tai no ehkä mä ehtisin, jos suunnittelisin treeniaikatauluni vähän paremmin. Haluan käydä päivisin tekemässä salilla "kunnon"treenin, sillä iltaisin siellä on aina liian täyttä. Kaikki pilatekset ja joogat osuu myös siihen aamupäivään, eikä molempia ehtisi/jaksaisi. Yleensä valitsen sen salitreenin, sillä koen sen tällä hetkellä itselleni tärkeämmäksi.. Bikinikausi lähestyy ;) En muuten voi ymmärtää, miten olen voinut joskus elää ilman säännöllistä liikuntaa! Nykyään tulen hulluksi, jos olen vaikka viikonlopun reissussa ja ei pääse treenailemaan. Pakko heti Suomessa hommata salikortti, vaikka siellä ollessa tulee kyllä varmaan taas pelattua korista ja lenkkeiltyä vähän enemmän eli ihan ilman urheilua en kuitenkaan eläisi.. Mutta kyllä mä sen kortin silti hommaan!

Nyt taidan siirtyä peiton alle lukemaan iltasaduksi vähän lisää erilaisista asanoista. Voin sitten kesällä opettaa niitä vaikka Riikalle. Tosin näen jo mielessäni miten meidän rauhallisesta joogahetkestä tulee vatsalihastreeni ;) Bye! 

2 kommenttia:

 1. aivan ihana ja inspiroiva blogi sulla!! 😊

  T: http://momo-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Meitä kirjoittajia on kyllä kaksi!;)

   Poista