sunnuntai 19. toukokuuta 2013

how to follow us?

Ihan vaan muistutuksena, voit seurata meitä.. You can follow us..


Facebookissa. Facebookiin linkkaamme kaikki uudet postaukset, kerromme kuulumisia ja jaamme kuvia, joita blogissa ei välttämättä nähdä. (Oho, facebookin kuvauksen mukaan ollaan vielä 24v..).Instagramissa. Riikka päivittelee kuvia Instagramiin päivittäin nimellä riikka_ni.


Twitterissä. Okei, twitterin kanssa ollaan oltu vähän laiskoja, mutta pitäisi ehkä tsempata. Twitteriin tulee linkattua uusia postauksia ja mm. muita kiinnostavia nettisivustoja.

Blogilistan kautta. Blogilista toimi vähän aikaa sitten melko huonosti, mutta nyt meidänkin postaukset päivittyy sinne taas. Vai onko jollain ollut vielä ongelmia sen kanssa?

Bloglovinissa. Monet vannoo bloglovinin nimeen, itse en ole sitä ikinä oppinut käyttämään. Mutta sitäkin kautta voi siis meidän blogia seurata.


Indiedays Inspirationissa. Kaksi yhden hinnalla löytyy myös Inspiration sivustolta, uusia päivityksiä voi siis seurata helposti sitä kautta. Mun mielestä toi Indiedays Inspiration on ihan loistava keksintö, sieltä näkee kätevästi uusia postauksia ja voi otsikoiden/kuvan perusteella klikata kiinnostavaan postaukseen. Olen löytänyt sieltä monta uutta blogisuosikkia.Bloggerin kautta. Sivupalkista löytyy siis tuo perinteinen Google käyttäjäraati ja lukijaksi voi liittyä klikkaamalla liity tähän sivustoon. 

Mitä kautta te normaalisti seuraatte meitä? Monet ainakin tulee tänne googlettamalla, joskus on hauska nauraa millä kaikilla hakusanoilla tänne on löydetty, näköjään kaksi yhden hinnalla on mahdollista kirjottaa väärin kymmenillä eri tavoilla! Mä itse seuraan blogeja enimmäkseen Inspirationin kuvavirran avulla tai bloggerin kautta. Nykyään kyllä on blogien seuraaminen jäänyt harmittavan vähälle, kun ei oikeen tunnu olevan aikaa. Harmittaa kun ei ehdi lukemaan läheskään kaikkia suosikkiblogeja..

P.S Muistakaa arvonta!

1 kommentti:

  1. Seuraan blogilistan kautta ja teidän blogi kyllä päivittyy sinne, mutta näkyy aika "luettuna". Täytyy aina bongata se sieltä, ettei unohdu lukea :/

    VastaaPoista