keskiviikko 29. toukokuuta 2013

asu pitkästä aikaa

J: Moii, mäkin ehdin pitkästä aikaa postailemaan! On ollut taas aika kivaa kiirettä. Perjantaina olin siis lastenvahtina koko illan, lauantaina lähdin ennen seitsemää lentokentälle Teemua vastaan ja sieltä melkein suoraan Liverpooliin. Tultiin sieltä vasta maanatain ja tiistain välisenä yönä takaisin St Albansiin ja eilinen päivä meni kahdeksasta varttia yli kuuteen poikien kanssa, sillä niillä on nyt tämä viikko lomaa. Illalla olin ihan superväsynyt taas, katsottiin Teemun kanssa vaan Leijonakuningas ja mä yllättäen nukahdin ennen loppua. Tänään pojat herätti mut taas ennen kahdeksaa ja piiiiitkä sateinen päivä taas edessä.

Nyt pojat leikkii kiltisti Teemun kanssa ja mä käytin ajan hyödyksi ja tulin postailemaan pitkästä aikaa asun! Asu on lauantailta, tai no melkein samanlainen on nähty aika useastikin mun päällä.


Aika Primark painotteinen asu. Noi kengät ovat melkein entiset, alkaa hajoilemaan kärjistä. Päätinkin, etten osta Primarkista enää kenkiä. Niiden laatu on vähän mitä on.. Vaatteista ja laukuista ei ole valittamista, ne ovat mielestäni aivan samantasoisia kun vaika H&M:n, mutta noi kengät ovat alkaneet vähän ärsyttää. Ostin sieltä halvat tennaritkin tässä vähän aikaa sitten ja nyt jo melkein pohjasta puhki.

Housut, laukku, kengät ja rannekorut Primak
Takki Mango
Neule ja sormukset JC

Nyt vedän taas vaihteeksi tuulihousut jalkaan ja lähdetään puistoon pelaamaan futista. Vielä ei onneksi sada, mutta oon niin varma, että se sade alkaa kun päästään ovesta ulos. Mä niin rakastan tätä Englannin kesää ;) Mittari näytti äsken +11, joten saa laittaa aika paljon vaatetta päälle. Nyt meen, heippa! Toivottavasti siellä on aurinkoisempaa..

6 kommenttia: