tiistai 9. huhtikuuta 2013

What's up?

J: On taas ollut niin kiireitä, etten ole perjantain jälkeen oikeastaan edes koneelle ehtinyt. Ei kuitenkaan huonolla tavalla, sillä olen taas ehtinyt tehdä vaikka mitä! Nyt on ainakin käytetty hyödyksi jokainen sekunti Suomessa ollessa.. Mulla on pari asukuvaa julkaisematta ja muutenkin vaikka mitä kuvia käymättä läpi. Ei vaan jaksa istua koneella. Ajattelin kuitenkin tulla vähän kertomaan kuulumisia ennen kun pitääkin alkaa pakkailemaan.
Perjantaina kävin tämän, yllättävän suosituksi osoittautuneen postauksen, jälkeen salilla, katsomassa Vilppaan miesten matsia ja vielä kaverien koristreeneissä vähän näyttämässä pojille miten sitä korista pelataan. Lauantaina käytiin Teemun kanssa heti aamulla mm. kirppiksellä ja parissa kaupassa, iltapäivällä Riikan kanssa ottamassa asukuvia, torilla ja leivottiin ja illalla vielä ihanan Ellin synttäreillä. Sunnuntai meni Teemun kanssa, ympäri Saloa ajellessa ja "työhaastattelussa". Nyt on muuten melko varmasti hommia kesäksi, olen aika innoissani!

Eilen olin sitten taas päiväkodissa töissä, illalla kirppiksellä käymässä, kaupassa, tehtiin pitsaa ja syötiin pullaa. Illalla katsotiin vielä tuo kuvan leffa ja syötiin karkkia.. Mä tosin nukahdin kesken leffan taas kerran. Pitäisi katsoa se varmaan tänään loppuun, vaikutti kuitenkin ihan hyvälle. Tänään olen käynyt jo äitin kanssa torilla kahvilla ja nyt tosiaan pitäisi pakata. En halua, haluan vaan jäädä tänne. Arki täällä on tuntunut niin omalta, etten osaa enää kuvitella palaavani Englantiin. Huomenna tähän aikaan istun jo melkein lentokoneessa. Eiköhän siihenkin arkeen kuitenkin taas totu, tai no pakkohan se on.
Nyt niiden kamojen kimppuun. Riikkakin tulee vielä tänään tänne ja ilta menee taas Teemun kanssa. Vikan kerran pitää sanoa pidemmäksi ajaksi heipat, saa nähdä mitä siitäkin tulee. En nyt mieti sitä vielä. Illalla vasta. Kivaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti