torstai 25. huhtikuuta 2013

What happened?


J: Kesä tulee, kevät on jo täällä. Kesän merkkejä on tietty se lintujen laulu, kukat ja kevätkengät ja tietenkin mun naaman palaminen! Aurinko porottaa täällä huomattavasti enemmän kun Suomessa huhtikuussa. Tai no enemmän mitä Suomessa koko kesänä. Eilen kävin parin tunnin kävelyllä ja olin illalla viiden aikoihin alle tunnin pihalla poikien kanssa ja siinä ajassa sain jo vähän ihanaa punaista väriä naamaani. Jes. Ei mitenkään pahasti kuitenkaan, naamasta kuitenkin huomaa, että ulkona on tullut vietettyä aikaa. Tänään oltiin pari tuntia poikien kanssa puistossa pelaamassa futista ja yritin opettaa pojille vähän pesiksen alkeita. Kolmestaan (varsinkin jos yksi on 4v) se on kuitenkin hieman haastavaa. Hauskaa kuitenkin! Ihan parasta on kuitenkin se, kun iltapäivisin saa olla ulkona.. Nyt on tosiaan viime päivinä ollut lähemmäs +20 ja ihanan aurinkoista, mutta loppuviikoksi lupaa vähän viileämpää.

Se St Albansin säätiedotuksesta tällä kertaa. Pakko vielä mainita, että kuvan kolitsi on uusi ja ostopaikkana Primark. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä ja olen käyttänyt sitä melkein joka päivä tällä viikolla! Niin ihanan keväinen ja sopii täydellisesti mun Conssien kanssa. Nyt jatkan viime kevään postausten lukemista. Jäin koukkuun! Bye!

6 kommenttia:

 1. Haha! Katoin äsken tätä postausta tossa Bloggerin lukulistassa. Luin otsikon ja katoin kuvan. Olin aika kysymysmerkkinä hetken, koska näytti et oisit vetänyt sun sivut siiliks! :D Tollanen muutos ois sopinu "What happened?"-otsikon kans hyvin yksiin! :D Ois ollu aika rohkee ja odottamaton veto sulta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ei sentään :D ois kyl ollut aika kova veto ;)

   Poista
 2. Ei vitsi mitkä kuvat. Ihanaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä käyttäisi sanaa ihana, mut kiitos silti <3

   Poista
 3. hei voikun täälläkin ois mahis jo PALAA :D
  no ei vaan :)
  aurinko kyllä paistaa turussakin, mutta aika heikosti vielä ja vähän viileä on!
  kyllä tää tästä pikkuhiljaaa=)

  VastaaPoista