maanantai 29. huhtikuuta 2013

uusi uskollinen lenkkikaveri

 photo kotelo2_zpsb1e8579b.jpg
  photo kotelo1_zps8fee66cb.jpg
  photo kotelo3_zps9e70448e.jpg
  photo kotelo4_zpsb518d73b.jpg


R: Ja ei, en puhu nyt koirasta, vaikka otsikosta voisi niin päätelläkin, vaan uudesta kätevästä kännykkäkotelostani. Jokainen kännykkä taskussa lenkkeillyt tietää, miten ärsyttävää on kun se kännykkä pomppii siellä taskussa, enää ei ole sitä ongelmaa! Tilasin tuon joskus kuukausi sitten Grouponista, kun kerrankin myynnissä oli sopivan kokoisia. Monet kännykkäkotelot on (harmi kyllä) tehty iPhonelle, tämä sen sijaan on tehty Samsungin Galaxy S2:n mittojen mukaisesti. Myös salilla tämä on varmaan tosi kätevä, yleensähän ongelmana on se, että mihin sen kännykän laittaa. Mä en kyllä jostain syystä ole ikinä "oppinut" kuuntelemaan musiikkia salilla, mutta yksin lenkkeillessä musiikkia on kyllä ihan pakko olla.  Näitä vastaavanlaisia käsikoteloita on muuten myynnissä ainakin Gina Tricotissa ja Stadiumilla, mutta ne oli ehkä vähän liian pieniä mun Samsungille..

Ja nyt kun lenkkeilystä tuli puhe, niin pakko vinkata yhdestä hyvästä lenkkibiisistä. GG Caravanin Juoksulaulu soimaan niin on pakko juosta. Mulla on kyllä muutenkin tosi häiriintyneitä lenkkibiisejä, yleensä suomiräpin tahdissa jaksaa parhaiten. Varsinkin Jontte Valosaaren Haastaja soi tällä hetkellä usein.. Mitä te kuuntelette lenkillä? Vinkatkaa jotain hyviä lenkkibiisejä!

10 kommenttia:

 1. Juu ihan kiva, mutta toivottavasti ihmiset kaikki oppii käyttämään myös eri laitteita ja varsinkin kännykkää ja tietokonetta. Katson itse s-postini päivittäin noin 100 - 200 kertaa ja silti olen tehokas työssä ja kotona, mutta usein on niin, että vastapuoli vastaa päivän tai parin tai kolmen päästä. Eli ihmiset on tyhmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullua, 100-200 kertaa? Apua, miten ehdit! Mä pyrin aina nopeasti vastaamaan, mutta joskus venyy jos ei esim tiedä mitä vastaisi/ei ehdi kirjottaa pitkää vastausta tai yksinkertaisesti unohtaa sen. Riippuu miten tärkeistä viesteistä on kyse.

   Poista
 2. Mun mielestä käsikotelo on tosi epäkätevä salilla, johdot on vähän väliä tiellä. Mä ostin intersportista sellasen vyön, jossa pussi on trikoota eli venyy puhelimen koon mukaan. Sitten pujotan johdot paidan sisältä korviin. Ei oo tiellä missään liikkeessä :) Ja vyö on ihan tosi huomaamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi kyllä olla.. Mä just eilen tiedustelin poikaystävältä oisko sellasia langattomia kuulokkeita olemassa :D Ois aika kätevä.. Toi vyökin kuulostaa ihan kätevältä.

   Poista
 3. Feet In The Water remix, Adam Lambertin Cockoo, Haloo Helsingin Huuda!. Mullakin on Haastaja ja monia muita räppibiisejä soittolistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuda on jees, kahdesta muusta en olekaan kuullut, pitää kuunnella ;)

   Poista
 4. oi vitsi toi on kätevä! mua aina ärsyttää kanssa kun se kännykkä pomppii. usein pidänkin sitten ihan kädessä.
  mä kuuntelen aina jotain valmiita listoja spotyfaissa. kun kyllästyn niin nopeasti, en viitti alkaa kännykkään mitään lataamaan. on helppoa aina vaihtaa listaa mielen mukaan hih :) nyt ois tarkotus lähteä juoksemaan, mutta vähän jännittää, jäänkö vappumeiningin jalkoihin! :D pitää mennä johonkin metsäpolulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin pidin joskus kädellä, mutta esim. kesällä rasittavaa kun käsi hikoo :D

   Poista
 5. Oi mahtavaa,oon tiedätkös etsinyt omalle puhelimelle juurikin Galaxy s2 sopivaa kännykkäpussiakoteloa? Mikä lieneekään ;)Kaikki ovat olleen pieniä ja tehty iPhonen mittoihin kuten itsekin mainitsit.Pitääkin tilata itselle tuolta jos niitä vielä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, toivottavasti löytäisit jostain hyvän, tuolla ei ainakaan nyt näyttänyt olevan :/

   Poista