sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

tänä viikonloppuna olen..

R: Miten viikonloppu voi aina mennä niin nopeasti? Mä olen ehtinyt perjantain tentin jälkeen tehdä vaikka mitä.. Tänä viikonloppuna ole..

..Käynyt Salossa tyhjentämässä kirppispöydän äitin kanssa ja iloinnut siitä, että päästiin eroon niistäkin tavaroista.

..Juossut juna-asemalta suoraan Motivukselle ja kironnut sen aukioloaikoja, tekisi mieli vaihtaa jollekin salille jossa aukioloajat olisi paremmat.. Motivuksen sijainti on kuitenkin niin täydellinen, etten taida vaihtaa..

..Katsonut koko viikon Salkkarit ja Master Chefit, jotka kiireiden takia jäi aiemmin katsomatta.


 ..Nukkunut pitkään ja juonut aamukahvit rauhassa.

..Kokannut sitä kuuluisaa avokadopastaa, josta tuli muuten ihan täydellisen hyvää. Mä olen ajatellut, että kaikki kehuu sitä koska "kaikki muutkin kehuu", mutta se oli ihan oikeasti mielettömän hyvää. Pakko saada sitä uudelleen asap. Me oikeasti Jannen kanssa kilpailtiin tänään päivällä kumpi saa syödä eilisen jämät.

..Kokannut myös ekaa kertaa ikinä bataattia, maistui hyvältä lihamurekkeen seurana!

...Shoppaillut Hansan uudessa Stadiumissa, treenitopin hintana luki 4,90e, mutta se maksoikin 2,90e. Miten voi tulla niin iloiseksi noin pienestä asiasta?


 ..Shoppaillut vähän myös H&M:lla, mutta ihan vaan kaikkea tarpeellista, treeniin (ja kesälenkkeilyyn) sopivat ihanat pinkit shortsit ja neonkeltaisen hupparin. Niin kivoja! Myyjäkin ihasteli mun värikkäitä ostoksia.. Nämäkään eivät pahemmin kukkaroa keventäneet, kiitos erään alekoodin.

...Käynyt poikaystävän kanssa Brownzissa kahvilla. Mä tykkään Brownzista tosi paljon, ihania leivoksia ja ok hintaista kahvia (halvaksi sitäkään ei voi sanoa).

...Sulatellut pullan kaloreita tekemällä kunnon tappotreenin jaloille. Yleensä jos käydään Jannen kanssa salilla yhdessä, tehdään molemmat omat treenit. Tänään tehtiin jalkatreeni a'la Riikka ja veikkaan että Janne ei kävele huomenna.


..Ostanut kaupasta herkkujuustoja ja harmitellut etten jaksanutkaan syödä niitä eilen (söin liikaa avokadopastaa). Parempi niin, nyt on onneksi herkkuja pian alkavan Koston seuraksi.

..Olen myös ollut stressaamatta töistä, vaikka yleensä aina stressaan ennen kun työt alkaa. Nyt paikka on kuitenkin viime vuodesta tuttu, joten siellä on tuttuja naamoja ja melko tuttuja hommiakin. Huomisesta alkaen pitääkin siis totutella "normaalin ihmisen rytmiin" ja virastotyöaikoihin. Noo, ihan mukavaa vastapainoa opiskelulle. Keväällä ei tarvitse enää tehdä kun yksi harjoitustyö ja vähän gradua, muuten voikin keskittyä töihin. Mä kyllä odotan sitä, että työpäivän jälkeen voi painaa oven kiinni perässään, eikä niitä asioita tarvitse murehtia vapaa-ajalla. Opiskelijalla kuitenkin on melkeen aina jokin tentti tai deadline tulossa, että sillon siitä vapaa-ajasta ei pysty samalla tavalla nauttimaan.

Ihana viikonloppu takana, nyt taidan katsoa vähän Suomen Selviytyjiä talletuksesta ja ottaa ihan rennosti! Pitääkin mennä ajoissa nukkumaan, ettei aamulla ole shokki herätä niin aikaisin. Heippa!

6 kommenttia:

 1. Hellou södet..!! ;D

  VastaaPoista
 2. Minkälaista kesätyötä sulla on tiedossa? siis kiinnostaa ihan kuulla, mitä sä oikeen teet :)

  ja siis aivan mahtavan värikkäitä ostoksia!!! kevät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aloitin verotoimistolla, jossa olen siihen asti että harjoittelu alkaa. Ja harjoittelun alku riippuu siitä, mihin pääsen ;)

   Poista