keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

täältä mä ostan urheiluvaatteeni

R: Nyt kun tulee taas urheiltua enemmän, niin olen huomannut miten tärkeetä on että treenivaatteet on laadukkaita ja hyviä päällä. Harmi vaan että ne laatu maksaa..  Olenkin alkanut bongailemaan urheiluvaatteita alennusmyynneistä. Ostan nykyään melkeen kaikki urheiluvaatteeni alesta tai Stadiumista, koska siellä on usein tosi hyviä tarjouksia ja hinnat on muutenkin ihan edullisia. Ja Stadiumin oman SOC-merkin vaatteet olen havainnt hinta-laatusuhteeltaan tosi hyväksi, suurin osa mun salitopeista onkin kyseiseltä merkiltä. Lisäksi Stadiumilla on usein kivoja pakettialennuksia, esimerkiksi juoksutakki ja -housut edulliseen yhteishintaan. Ostin joskus aikoinaan omat Adidaksen juoksuhousuni ja takkini tuollaisen tarjouksen innoittamana, normaalihintaisena en olisi raskinut niitä ostaa.Stadiumilla* on nytkin tosi hyviä paketteja tarjouksessa. Mä kaupassa jo harkitsin tuon ylläoleven juoksusetin ostamista (toisilla housuilla tosin), mutta jätin nyt kuitenkin ostamatta. Uudet juoksuhousut pitäisi kyllä saada, pelkään että vanhoista alkaa pian jo näkyä läpi kun niitä on tullut käytettyä niin paljon salillakin. Mä tykkään eniten kireistä juoksutrikoista, en enää osaisi käyttää sellaisia kahisevia tuulihousuja. Mitä paremmat ja kevyemmät vaatteet, sitä paremmin jaksaa! Treenitopeista mun pitää yrittää pysyä kaukana, niitä on tullut hamstrattua vähän liikaakin viime aikoina.. Sen sijaan jonkun treeniin sopivan, mukavan t-paidan tarvitsisin.

Myös Niken juoksuvaatteita on tarjouksessa, olen kuullut paljon kehuja noista lyhyistä housuista. Mä tykkään kuitenkin kesällä lenkkeillessä käyttää enemmän shortseja, mutta noi sopisi hyvin salille. Ihanaa muuten kun Stadium on tullut Hansaan! Ennen sinne pääsi tosi harvoin kun ei jaksanut lähteä Skanssiin tai Myllyyn, nyt siellä on pakko päästä käymään aina kun käy Hansassa. Sillon ennen tuli tilattua useammin Stadiumin nettikaupasta*, enää ei taida olla (onneksi) tarvetta. Jos Stadiumia ei löydy omasta kotikaupungista, niin tuo nettikauppa on kyllä ihan kätevä, samat alennukset kun kaupoissa ja melko usein muitakin alennuskampanjoita.. Ja kokojakin löytyy hyvin!

*=mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Mun pitäs ostaa uudet lenkkarit JA salikengät, mut en kyllä uskalla niitä tilaa..

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Tarvitsinkin just tollaiset tuulipukumaiset, mutta kapeat juoksuhousut, joiden alle saa shortsit lämmittämään reisiä. Piti tosin ottaa miesten malli, kun naisten mallissa oli liian lyhyt lahje mulle. :)

    VastaaPoista