perjantai 19. huhtikuuta 2013

shape.fi

J: Törmäsin tässä yksi päivä kivaan ja kerrankin hyödylliseen nettisivuun. Shape.fi* on sivusto, jolta löytyy iso määrä jumppavideoita. Videoita on joka lähtöön, mm.  Zumbaa, kahvakuulaa, corea, venyttelyä.. Kaikki siis sellaisia, joita voit jumppailla vaikka omassa olohuoneessa! Lisäksi jos on laiska itse käymään läpi videoita, niin jokaiselle päivälle löytyy treenisuositus! Kätevää.

Mä innostuin heti kyseisestä palvelusta, sillä jos joku vielä muistaa, niin mun venyvyys projekti on edelleen menossa. Olen tosin ollut aika laiska käymään joogassa tai pilateksessa, mutta olen ottanut tavaksi venytellä vähintään sen 10min treenin jälkeen ja illalla kotona uudestaa, jos salireissu osuu vaikka aamupäivään. Mulla on huono tapa tehdä aina samoja tuttuja (=helppoja) venytyksiä, joihin kroppa alkaa tottua ja jotka eivät siis enää ole yhtä tehokkaita. Pitäisi välillä vähän vaihtaa ohjelmaa! Bongasin tuolta sivulta pari venyttelyvideota, jotka tulee varmasti jatkossa katsottua.. 


Palveluun pääsee liittymään täältä* ja pari ekaa viikkoa se on ihan ilmaista. Sen jälkeen voi halutessaan maksaa 9,90€/kk ja saa jatkossa kaikki vídeot yms käyttöön. Kannattaa kuitenkin ennen liittymistä lukea ne käyttöehdot huolella, siinä lisää mm. maksusta ja palvelun irtisanomisesta.. Näin ei tule mitään ikäviä yllätyksiä!;) Toi hinta saattaa tuntua korkealta jos vaikka maksaa samalla kallista salikorttia, mutta jos taas ei jostain syystä halua treenailla salilla niin kymppi kuussa ei tosiaankaan ole paha. Voisin harkita itse sen maksamista esimerkiksi kesällä, kun tiiän työvuorojeni olevan sellaiset, ettei aina halutessaan salille ehdi! 

Sisältää mainoslinkin!

4 kommenttia:

 1. kiitos kivasta vinkinstä! :-) pitää kokeillakki

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Miten sen voi perua jos ei halua maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Asiakas voi perua shape.fi -palvelun koska tahansa soittamalla shape.fi asiakaspalveluun". On kyl aika "vaikeaksi" tehty :/

   Poista