torstai 11. huhtikuuta 2013

River Islandia Nellyltä!

J: Riikka laittoi mulle tänään niinkin tärkeää viestiä, kun että River Island on rantautunut lle! Jes! Eli sieltä pystyy nykyään tilaamaan yhden mun suosikkikaupan vaatteita kätevästi myös Suomeen. En tiedä onko River Islandin omasta nettikaupasta aikaisemmin pystynyt tilaamaan Suomeen, sillä mun rakkaus kyseiseen kauppaan syntyi vasta Englantiin muuttaessa. Varsinkin kengät, korut ja laukut ovat aivan ihania ja niitä löytyi onneksi ihan kivasti tuolta ltä*.

Mä aloin heti himoita esimerkiksi ihanan pirteän keltaista laukkua ja värikästä kaulakorua. Mitä pidemmälle kevät etenee niin sitä enemmän mä himoitsen neonvärejä! Tajusin myös jokin aika sitten, ettei mulla ole yhtään sandaaleja täällä Englannissa. Varmaan siis aivan pakko ostaa vielä jotkut, vaikka pitikin vähän rajoittaa shoppailua. Hopeiset tennarit niiteillä iski myös silmään, sillä pari kuukautta sitten metsästin joitain tuon tapaisia jokapaikasta! Pakko varmaan viimeistään viikonloppuna käydä St Albansin River Islandissa katselemassa, josko sieltä löytyisi jotain näistä..

Onko River Island muille tuttu? Jos ei, niin suosittelen tutustumista vaikka tuolla n* sivuilla, jos ei liikkeeseen saakka pääse.

*=mainoslinkki

2 kommenttia: