keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

pikavisiitti Raumalle

J: Mä tein eilen pienen päiväretken Raumalle. Nappasin Elinan Turusta kyytiin ja ajeltiin auringonpaisteessa molempien entiseen kotikaupunkiin. Nähtiin Maria ja Salla yliopistolla, jossa mä hoidin pari paperijuttua ja käytiin Kulinariumilla syömässä. Olin muuten hieman järkyttynyt, kun kuulin sen lopettavan! Ehdottomasti mun suosikkipaikka yliopistolla.. Mistä nyt saadaan hyvää ruokaa??

Hehe no Cafe Salista ainakin saa kaikkea hyvää! Käytiin siellä eilen jälkkäri kahvilla ja kakuilla. Sitä paikkaa ei voi missata jos Raumalla käy.. Ehdottomasti mun lempikahvilani Raumalla (ja varmaan koko Suomessa!) Iltapäivä meni sitten Otanlahdessa, jossa ihasteltiin keväisiä, tai siis talvisia, maisemia ja tankattiin auringosta D-vitamiinia. Aivan ihana päivä, joka sai mut tosin kaipaamaan vaan lisää ihania ystäviäni ja Rauman aikoja.

Tänään mä olen ollut taas ahkera ja herännyt puoli kahdeksan kun Teemu lähti töihin. Kävelin auringon paisteessa meidän porukoiden luo stressaamaan hammaslääkäriä. Mulla oli aika kymmentä yli kymmenen ja varttia vaille yksitoista olin jo kotona yhtä viisaudenhammasta tyhmempänä. Olin ihan paniikissa ennen sitä, mutta lopulta poisto ei ollut yhtään niin paha. Tuliaisina sain vielä pari uutta aikaa muiden hampaiden poistoon. Hyihyi. Nyt odottelen, että puudutuksen teho loppuu. Voisi vaikka ajankuluksi katsoa pari jaksoa salkkareita, heippa!

6 kommenttia:

 1. Multa on kans poistettu viime vuoden puolella kaksi viisaudenhammasta, sekä vetämällä että leikkaamalla. Molemmilla kerroilla odotin kotona puudutuksen loppumista, että koska se kamala kipu alkaa. No se ei missään vaiheessa alkanut!

  Olenkin sitä mieltä että viisaudenhampaan poistolla ja sen jälkitiloilla pelottelu on vain ihmisten suurta sumutusta. Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan alkanut, onneksi! Vähän oli ongelmia avata suuta, mutta muuten ihan normaali ol.. Kiitos tsemppauksesta <3

   Poista
 2. Voi, ihana nähdä maisemakuvia omasta kotikaupungista kun itte on täällä Saksassa ! Sama vanha Rauma se taitaa olla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei se paljon puolessa vuodessakaan ollut muuttunut ;) Rauma on aina paras!

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia. <3 Hyvää kevättä kauniit<3

  VastaaPoista