tiistai 16. huhtikuuta 2013

Paras asuste on iso hauis

J: Mulla oli vielä yksi asu lomalta julkaisematta! Piti jo aikaisemmin tulla postailemaan, mutta on ollut muka taas niin kiireistä, ettei ole ehtinyt. Lauantaina kävin siis Lutonissa, siitä ehkä lisää myöhemmin. Sunnuntaina piti käydä kaverin kanssa kahvilla ja salilla, mutta päädyinkin salikamojen kanssa Idan luo Harpendeniin, jossa pidettiin minipiknik pihalla ja pelattiin Cluedoa iltaan saakka. Eilen olin sitten koko päivän poikien kanssa ja illalla kävin vielä salilla. Tänään piti olla normaali päivä ja poikien koulussa, mutta toinen onkin kipeänä. Olenkin nyt aamupäivän ollut vaan kotona, siivoillut vähän ja pessyt pyykkiä. 
Olispa vielä tämän asukuvan lauantai, olisin Salossa juhlimassa ihanien kavereiden kanssa ja paluu Englantiin tuntuisi kaukaiselta ajatukselta..

Raitapaita Primark
Hame Ebay
Korut Primark/New Look
Kengät Ateenasta

Mä päätin varmaan jo joskus maaliskuussa kun sain tuon hameen, että tulen yhdistämään sen raitapaitaan ja bileasu on valmis. Luonnossa se ei ehkä näyttänytkään niin kivalta, vaan olin vähän pettynyt asuun ja meinasi tulla pieni paniikkikin muutama minuutti ennen lähtöä. Parin kivan korun lisäämisen ja kenkien kanssa se oli kuitenkin ihan siedettävä. Riikan toiveesta myös yksi habakuva, tosin kuvan ottamisen jälkeen oli hyvin lähellä etten deletoinnut sitä muistikortilta.. Piti vaan näyttää, että käsivärsi on palautunut normaaliin tämän treenin jäljiltä!

Asusta au pair juttuihin vähän.. Tämä päivä, tai siis viime keskiviikko ja lähtö takaisin tänne olisi kuitenkin tullut joskus. Mulla on ollut vähän vaikeuksia päästä takaisin normaaliin arkeen, tai no normaalia arkea tämä mennyt viikko ei ole nähnytkään. Poikien mummukin on vielä täällä, joka osittain helpottaa mun arkea, mutta myös tarkoittaa sitä ettei ole sekunttiakaan ihan omaa rauhaa..
Nyt jotta ei menisi taas ihan valittamikseksi, niin voisin vähän ylistää tätä ilmaa! Vielä ei ihan ilman takkia pääse kulkemaan, mutta lämmin on silti ja tuntuu jo keväältä. Eli eiköhän se kevätkin sieltä pian tule! Ja kesä! Suunniteltiin viikonloppuna tyttöjen kanssa kaikkea kivaa ohjelmaa näille viimeisille kuukausille Englannissa ja musta vähän tuntuu, että aika tulee menemään jopa liian nopeasti! 11 viikkoa enää jäljellä, ihan hullua.

Mä taidan nyt itsekin ottaa ihan rennosti ja vaikka lukea vähän aikaa. Pelkään, että tuun myös kipeeksi. Se tästä nyt vielä puuttuiskin! Kertokaas te vaikka, että mitä tykkäätte mun asusta?

10 kommenttia:

 1. Kivalta toi asu todellakin ainakin minusta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Mikä yhteensattuma! Tänään juuri julkaisin oman tekstini lähes samanlaisen hameen kera. Omani olen ostanut Boohoolta, paljonkos tuosta pulitit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, pitääkin käydä vilasee se asu! Toi oli joku £10

   Poista
 3. muistatko myyjää keneltä tuon hameen ostit? :) mä oon ettinyt vastaavaa, mutta vielä ei oo tärpännyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en kyllä yhtään! Löytääks sen jostain omista tiedoista?

   Poista