torstai 25. huhtikuuta 2013

päiväni turistina

J: Näin torstaina on hyvä aika julkaista sunnuntain Lontoon kuvia.. Herätyskello soi aamulla yhdeksän pintaan, että ehdittiin aloittaa aamu English breakfastilla ennen kun suunnattiin Primarkin oville odottelemaan sen aukemista. Oltiinkin siellä hieman ennen puoli 12 (kauppa aukeaa 11.30 ja kassat 12.00) ja päästiin ekojen joukossa tekemään ostoksia. Yhteensä oltiin siellä varmaan 1,5h(!!), sillä tytöt vähän innostuivat shoppailemaan.. Käytiin parissa muussakin kaupassa toki ja oltiin lopulta vasta neljän jälkeen takas hostlalla. Tehokas shoppailu"aamu" siis!


Shoppailun jälkeen hypättiin metroon ja käytiin Victoria-asemalla ostamassa tytöille aamuksi liput Gatwick Expressiin ja käveltiin siitä Harrodsille. Mulle Knightsbridgen seutu, jossa siis Harrods sijaistee, on aika vierasta, enkä tunne oloani kotoisaksi niiden hienojen kauppojen ja luksusautojen ympäristössä. Tytöt halusivat kuitenkin nähdä Harrodsin, joten sinne siis.. Ja onhan siellä kyllä kaunista, pakko myöntää. Jatkettiin sieltä matkaa kohti Leicester squarea. Käytiin pikaisesti hamppareilla ja jälkkäriksi Ben & Jerrysiä, mmmm. Niin hyvää! Illan to-do listalla oli vielä Tower Bridge, joten hypättiin taas metroon ja ajeltiin sinne. Tower Hilliltä käveltiin St Paulin katedraalille ja Millenium Bridgelle, jossa vähän kuvailtiin ja naureskeltiin toinen toistaan tyhmemmille kuville. Mä olin suunnitellut hyppääväni viimeistään kahdeksan aikoihin St Albansin junaan, mutta lopulta kello taisi olla puoli kymmenen ennen kun sain kamani kerättyä kasaan ja juostua junalle..

Nyt kun alan pikkuhiljaa selviämään viime viikonlopusta, niin seuraava onkin jo ihan ovella. Huomenna töiden jälkeen otan taas heti suunnaksi Lontoon, jossa taas kolme kivaa tyttöä odottelee mua. En pysy housuissani!! Seura on taas kerran sellaista, että jos maanantaina ei ole vatsalihakset nauramisesta kipeät niin ihmettelen kyllä.. Olispa jo huominen!

3 kommenttia:

  1. oi alko tehä mieli jätskii<3
    pitää varmaan viikonloppuna käydä hakemassa b&j tönikkä, ne coretkin on vielä maistamatta:D

    VastaaPoista
  2. kivoja erilaisia kuvia :D haha ja toi missä roikut tossa pallon päällä :D

    VastaaPoista