tiistai 9. huhtikuuta 2013

niittejä ja ristejä


toppi ja clutch Primark
shortsit Forever 21
kengät Nelly

R: Pitkästä aikaa bileasukuvia! Normaalisti tulee otettua kuvia vaan arkiasuista, mutta lauantaina ennen ystävän synttäreille lähtöä otettiin Jennan kanssa kuvat molempien asuista. Mä tykkäsin omasta asusta tosi paljon, mitä nyt toi toppi (joka on lainassa Jennalta) oli vähän huonon mallinen, perinteistä Primark-istuvuutta.. Nuo Nellyn alesta yli vuosi sitten ostetut kengät on ihan parhaat, vaikka korkoa on 12cm niin silti jaksaa baarissa tanssia koko illan.

Mä olen taas muuten Salossa, tulin iltapäivällä tänne illan ripsihuoltoa varten. Käytiin ennen sitä Jennan ja Oskun kanssa syömässä Antoniossa, olipas kiva kerrankin vaihtaa kuulumisia sisarusten kesken. Niin ja nyt on taas hienot ripset! Muistakaa muuten hyödyntää Cecilin tarjous.. Nyt taidan lukea vähän vielä tenttiin ja sitten nukkumaan. Aamulla on aikainen herätys ja suuntana Turun lentokenttä. Ei uskoisi että kaksi viikkoa on mennyt näin nopeasti, mielellään pitäisin Jennan täällä vielä vähän aikaa.. Noo, nopeasti viimeiset kuukaudet menee ja sitten Jenna muuttaakin taas Suomeen. Harmi vaan etten taida enää keväällä ehtiä Lontooseen, kun työt alkaa nyt maanantaina ja heti sen jälkeen onkin harjoittelu.. Nyt vähän aikapolitiikkaa, moikka!

6 kommenttia:

 1. Toi toppi on kyllä ihana! olen ihaillut Lindexillä ristisukkiksia ja taidankin kotiuttaa sellaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ai siellä on ristisukkiksia? Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Tykkään kovasti tästä kokonaisuudesta! <3 Kai pitäisi itsekin kaivaa shortsit jo esiin, eikä turhaan odottaa kesää ja paljaita kinttuja - siihen saattaa mennä ikuisuus! :D

  VastaaPoista