maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kevät tuli Lontooseen

J: Tiiättekö sen fiiliksen, kun palaa lomalta kotiin ja ei kiinnosta yhtään arki? No, mulla on nyt just sellanen fiilis! Olin vaan pari yötä parinkymmenen kilsan päässä Lontoossa hostellissa tyttöjen kanssa, mutta silti tuntuu kun olisin ollut kauemminkin lomalla. Lähdin perjantaina heti töiden jälkeen Lontooseen ja käytettiin aika tehokkaasti koko viikonloppu. Eilen olin St Albansissa vasta puoli kahdentoista aikaa illalla, joten väsymyskin saattaa olla täällä hetkellä syynä siihen, ettei mikään oikein nappaa.

Kuvia tuli otettua taas aika läjä! Hihittelin äsken niin paljon käydessäni niitä läpi, niitä katsellessa ei uskoisi, että nuorinkin meidän porukasta on kuitenkin jo yli 20v.. Mut toisaalta, ei kukaan jaksa katsella sellaisia kuvia jossa joku ihminen vaan seisoo nähtävyyden edessä. Mitä mauttomampi pose, sitä parempi! Tässä nyt vähän kuvia lauantailta, jolloin oli aivan ihanan aurinkoinen ilma..


Käytiin tietenkin katsomassa Big Ben, Buckinghamin palatsin vahdinvaihto, Piccadilly Circus, Trafalqar square ja National gallery, tytöt kävivät London eyessä, shoppailtiin turistikaupoissa ja ehkä vähän muuallakin, syötiin pubissa fish'n chipsit ja juotiin yhdet siiderit ja lopulta sammuttiin sukkahieltä haisevaan huoneeseemme. Mä onnistuin polttamaan otsani ja nenäni aurinogossa ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ihan vähän tosin vain onneksi. Aika loistava turistipäivä siis.  

Nyt yritän vähän ryhdistäytyä ja purkaa kamani (eli Kånkenin sisältö suoraan likapyykkiipussiin) ja lähden salille.. Tai otan päikkärit. Onneksi enää viisi päivää ja on taas viikonloppu, mulle tulee vieraita Suomesta ja pääsen taaas Lontooseen parhaiden kavereiden kanssa. Vitsit mä oon kyllä onnellinen, että mulla on niin paljon ihania ystäviä Suomessa, ketkä tulevat käymään täällä! Jee! Vaikka ei täälläkään olevissa kavereissa tietenkään mitään vikaa ole! ;) 

4 kommenttia:

  1. Ääää mäkin haluan sinne. Ihania kuvia!

    T:riikka joka ei jaksa kirjautua bloggeriin..

    VastaaPoista