keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

ketään ei kiinnosta katsella huonolaatuisia kännykkäkuvia

J: Englannissa taas! En voi uskoa, että kaksi viikkoa meni näin nopeasti. Tuli tehtyä ihan älyttömästi kaikkea, mutta silti tuntuu jo, etten olisi ollut päiväkään poissa. Lennot meni oikein mukavasti ja bussikin lähti ihan sopivasti melkein heti kun selvisin Heathrow'n bussiasemalle. Mulla oli siinä matkustaessa hyvin aikaa selata kaikki puhelimella ja kameralla otetut kuvat. Kamerassa oli niin monta sataa toinen toistaan huonompaa otosta, että taidan jättää niiden läpikäymisen huomiseen.. Nyt siis vaan näitä ei-instagram otoksia.


1. Naurettiin tuolle oluelle niin paljon Teemun kanssa.. 2. Melkein jokainen aamu alkoi Salon Seudun Sanomien ja kahvin kanssa. Kahvi tietenkin muumimukista, eihän se muuten hyvältä maistu. 3. Aurinko paistoi ja tiet oli sulia sunnuntaihin saakka. 4. Se kirppispöytä on muuten vielä perjantaihin asti! Ihan hyvin on jengi käynyt sitä tyhjentämässä, mutta vielä voi varmasti tehdä löytöjä! Eli siis Aarresaari pöytä numero 260!


5. Kävin eilen aamulla äitin kanssa torikahvilla. Kurilan patongit on kyllä niin herkkua, siellä kannattaa ehdottomasti käydä jos Salossa pyörii toripäivinä. Mmmm alkoi taas tehdä mieli sellaista. Kesällä sitten taas! 6. Antonion ruoka oli pitkästä aikaa yllättävän hyvää, varsinkin ristikkoperunat. Yhtä hyviä tortilloja teen kyllä kotonakin.. 7. Ostin matkaluettavaksi uusimman Reijo Mäen. Koukutuin heti ja taidankin jatkaa pian lukemista.. 8. Viimeinen paluulento vähään aikaan tänne maahan. Nyt pitäisi alkaa bongailemaan pelkkää menolentoa kesäksi.

Kello ei ole täällä vielä yhdeksääkään ja olen aivan valmis nukkumaan. Hieman ehti loman aikana kertyä univelkaa! Huomenna on taas aikainen herätys, sillä pääsen heti töiden pariin, eli viemään poikia futiskouluun. Jee. Salillekin pitäisi ehtiä ja lupaan ryhdistäytyä ja postailla niitä rästissä olevia asukuvia! Nyt kuitenkin ryömin omaan sänkyyn oman peiton alle lukemaan. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti