keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

kesäisiä ostoksia

 J: Vannoin tuossa pari viikkoa sitten raahatessani Suomeen 24kg:n matkalaukkua, että nyt kyllä rajoitan shoppailua, sillä seuraavalla kerralla lähtiessäni saankin roudata kaikki kamani Suomeen. Sorruin kuitenkin heti ekana viikonloppuna ja tein pari pikkuostosta, jotka eivät onneksi siellä matkalaukussa kesällä paljoa paina..


Korvikset löytyivät Nextistä. Ei mikään mun lempparikauppani, mutta oli pakko käydä vilaisemassa Lutonin Nextin tarjontaa, sillä kaverini on töissä siellä. Mietin kauan, että haluanko maksaa korviksista £8, sillä yleensä hävitän aina vähitnään toisen niistä. Otin kuitenkin riskin ja ostin ne! Laitoin ne heti sunnuntaina korviin ja sainkin parilta ihmiseltä kehut niistä.
Primarkista löysin punnalla parit kivat aurinkolasit. Olen aika huono käyttämään arskoja ja mielestäni mulle ei sovi mitkään! Punnan laseilla on kuitenkin hyvä harjoitella.. Eikä haittaa vaikka hajoaisi kovassa käytössä. Primarkista löysin myös söpön hapsulaukun, jota ehdin ihastella jo aikaisemmin Jannin blogissa. Se tulee varmasti olemaan kovassa käytössä keväällä ja kesällä!

Sellaisia ostoksia. Tänään ei harmikseni saa aurinkolaseja käyttää, sillä aurinko on taas päättänyt kadota pilvien taakse. Tosi masentava ilma ja kaikenlisäksi mua väsyttää, vaikka nukuin taas noin 9h! Taidan lähteä salille keräämään voimia, heippa!

2 kommenttia:

  1. Tuo hapsulaukku on tosi ihana! Ihan täydellinen kesäks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu niin on, tosin kamera ei mahdu sinne :/

      Poista