lauantai 6. huhtikuuta 2013

it's all about detailsR: Jee, viikonloppu! Nyt voi hyvällä omalla tunnolla unohtaa opiskelukiireet vähäksi aikaa. Kuvat on eilisiä yksityiskohtia mun asusta, neon-keltainen pipo on ollut oikeen tehokäytössä viime aikoina.. Käytiin eilen siellä uudessa H&M:ssä, se oli vähän pettymys. En tiedä mitä odotin, tuohan oli ihan vaan perus H&M. Parasta oli kyllä se Home-osio, sieltä varmasti tulen jatkossa tekemään hyviä löytöjä.

Lähden pian taas Saloon, tarkoitus olisi avata kevätkausi virallisesti ja mennä torikahville. Lisäksi vähän kirppisjuttuja ja illalla on kaverin synttärit. Ihana nähdä taas tyttöjä, myös niitä ihania jotka eivät viime viikonloppuna olleet pelaamassa meidän kanssa. Voi olla, että eksytään Salon yöhönkin. Viimeksi taisin olla Salossa baarissa viime kesäkuussa, että ehkä sinne taas uskaltautuu.. Nyt pakkaamaan omat kamat ja vähän kirppiskamoja, sitten junalle. Hauskaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hey you´ve a wonderful blog!
  Please check out mine ,
  and if you want we can follow ech other here
  on bloglovin or GFC?
  Let me know it´s your turn ! :)
  xoxo

  VastaaPoista
 2. Very interesting post sweety,

  Check my latest post about blogging tips!

  http://rock-and-roses.blogspot.ro/2013/04/basic-bloggin-guide-part-1.html

  Kisses from Bucharest,

  Silvia

  VastaaPoista
 3. Mä en oo vielä ehtinyt sinne uuteen H&M:ään käymään, mut kiva, jos sieltä saa niitä H&M Home-juttujakin, kun kaikki kivat tuotteet on aina nettikaupasta loppu!

  VastaaPoista