perjantai 19. huhtikuuta 2013

iltakävelyllä St Albansissa


J: Otin torstai illalla ystäväni kameran seuraksi ja lähdin pienelle iltalenkille purkamaan energiaa. Kävelin pitkin kaupunkia, ihastelin katedraalia ja kävelin kotiin Verulamium-puiston läpi, jossa oli bootcamp treenit menossa. Näytti aika haastavalta, mutta silti salaa haaveilin olevani siellä niiden hullujen kanssa hikoilemassa enkä converset jalassa ja kamera kaulassa leppoisalla kävelyllä vaan. Sellainen rääkki voisi sopia mulle.. Anyway, ilta oli todella kaunis. Olin ehkä vähän myöhään liikenteessä, sillä aurinko ehti laskea ja hämärä tulla ennen kun ehdin kuvailla tarpeeksi. Puolet kuvista olikin siksi vähän tärähtäneitä. Tässä nyt kuitenkin mun suosikkeja.

Vaikka mä kaipaan välillä tosi paljon kotiin, on kuitenkin pakko myönnettävä, että St Albans on yksi maailman kivoimmista kaupungeista. Rakastan näitä maisemia ja varsinkin tuota puistoa. Sitä tulee vielä ikävä! Pitää useammin lähteä spontaanisti kuvailemaan, että on sitten valokuvia kun ikävä Suomessa iskee. Nyt mä otan suunnaksi Lontoon. Kolme mun ihanaista ystävää saapui sinne tänään aamulla ja viikonloppu meneekin turistioppaana. Ihanaa! Palaillaan siis varmaan maanantaina. Hauskaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Tosi kauniita kuvia jälleen kerran! :) Mahtavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. kauniita kuvia. mä rakastan maisemakuvia. niitä saisi olla blogeissa enemmänkin.
  voikun pääsis jo sinne lontooseen käymään:))) se ois seuraava matkahaave.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis julkaista niitä enemmän! Välillä tuntuu, ettei porukkaa kiinnosta just ne maisemakuvat. Kiva jos sä tykkäät! Lontoota suosittelen kyllä ehdottomasti. Ihan maailman paras kaupunki <3

   Poista
 3. Kuvaa ihmeessä lisää! Näitä on kivaa katsella! :)

  VastaaPoista