perjantai 5. huhtikuuta 2013

Hurja muodonmuutos yhdessä yössä!

J: Tässä loman aikana on tullut ehkä vähän herkuteltua liikaa ja liikuttua liian vähän. Suomalaiset irtokarkit ovat maistuneet, ollaan kokkailtu poikakaverin kanssa ja ulkonakin on tullut jo pariin otteeseen syötyä. Mulla kertyneet kilot menee aika helpolla tohon vatsan seudulle, kuten kuvasta huomaa..


Eilen sitten ryhdistäytyin ja kävin tekemässä kunnon treenin salilla. Tuli tehtyä kerrankin vähän haukkaria ja katsokaa mitä kävi! Nyt ymmärrän, miksi monet tytöt keskittyvät vain juoksumatolla hikoiluun ja vatsalihaksiin siellä salilla.. Isoilla painoilla saattaa jopa tulla lihaksia!


Yhdessä yössä kasvoi tuollainen jättimäinen haukkari, apua! Tein vaan kaksi sarjaa kolmen kilon painoilla ja heti tuli tälläinen, ei oo kyllä kivaa! Nyt näytän ihan miehelle.. Onneksi sentään läskit lähti vyötäröltä kun poljin hetken pyörää ja luin samalla Fit-lehteä ja söin illalla ravintolassa vaan salaatin. Taidan tästä pian lähteä salille, jos vaikka tällä kertaa tekisi toisellakin kädellä. Ja taidan tehdä myös vähän pakaralihaksia, jos vaikka ensi yönä kasvaisi peppuun samanlaiset lihakset..

14 kommenttia: