tiistai 2. huhtikuuta 2013

huhtikuun toinen

paita ebay 
farkut Bershka
käsikorut Primark+ebay
sormukset H&M
kengät Converse
reppu New Look
pipo Carlings

R: Eilen oli ainut pääsiäispäivä kun sai (joutui) pukemaan päälle muutakin kun koriskamat tai collarit, joten käytin tilaisuuden hyväksi ja laitoin heti uuden paidan päälleni. Sain ton paidan Jennalta synttärilahjaksi, eikö olekin kiva? Sopii kivasti mun rentoon tyyliin. Parhaalta toi paita tietty näyttäisi silitettynä, mutta eipä se  niin tarkkaa ole..

Tänään olikin taas paluu arkeen. Tajusin aamulla kalenteria selatessa, että mulla olisi tässä noin 1,5 viikkoa aikaa tehdä yksi kolmen kirjan kirjatentti, yksi kotitentti, yhden kurssin harjoitustyö ja vielä niiden lisäksi gradua mahdollisimman pitkälle ennen kun työt alkaa. Miten aika on mennyt näin nopeasti, vastahan maaliskuu alkoi? Lisäksi haluaisin ehtiä salille ja lenkille mahdollisimman paljon, nyt kun kesäkin lähestyy, mutta missä välissä mä ehdin kaiken tekemään? Onneksi nyt kun on valoisampaa niin pärjää paljon lyhyemmillä yöunilla kun joskus muutama kuukausi sitten. Ja onneksi opiskelujen kanssa voi aina vähän joustaa, parhaiten asiat hoituu kuitenkin sillon kun ei liikaa stressaa. Mutta, nyt kasvikset ja lihapullat ulos uunista ja syömään. Heippa!

8 kommenttia:

 1. Tosi ihana asu! Ja toi paita <3 Mun on vissiin todellakin tutustuttava Ebayn ihmeelliseen maailmaan...

  VastaaPoista
 2. Ihana asu ! Toi paita on niin herkku :))

  VastaaPoista
 3. Thanks for your comment dear! I didn't know your blog, so I'm following your right now! Love this outfit, it's an outfit I would really wear by myself!!

  XOXO,


  Ana.

  VastaaPoista
 4. Me gusta la camisa!! bs guapa!
  www.fashioncorneryc.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm sorry, but i don't undestand :D But i think you just said that you love my blouse? :D Just guessing, lol..

   Poista