maanantai 29. huhtikuuta 2013

Friday night at South Bank

J: Terkut Lontoosta! Oli jälleen kerran aivan mahtava viikonloppu! Ilmat eivät olleet ehkä yhtä suotuisia kun viikko sitten (kauhea tuuli koko ajan!), mutta oikeastaan se ei kyllä haitannut yhtään. Pääsin perjantaina lähtemään jo viiden aikoihin Lontooseen ja kuudelta löysin ihanat tytöt sieltä! Sain hostlalta yhdeksi yöksi huoneenkin, tosin neljän hengen dormista. Mun lisäksi kolme miestä, jes.. Otin peittoni ja tyynyni kainaloon ja nukuin lopulta kaksi yötä tyttöjen huoneen lattialla! Pari yötä meni kevyesti siinä, kun muuten oli kivaa ja loistavaa seuraa!:)

Perjantaina lähdettiin vielä pienen piknikin kautta iltakävelylle South Bankiin. Käveltiin Blackfriars Bridgeltä London Eyelle juuri auringon laskiessa. Niiin ihanat maisemat ja aivan ihana laskuvesi! En olekaan ennen päässyt koittamaan, kuinka lämmintä Thamesin vesi on. Oli muuten tosi kylmää..


Launataina käytiin Oxfordissa ja eilen pyörittiin Lontoossa. Niistä lisää myöhemmin. Tytöt tulevat tänään St Albansiin, joten mun pitäisi nyt aika vauhdilla laittaa itseni kuntoon ja lähteä heitä juna-asemalle vastaan.. Palaillaan huomenna!


Katso halvat lennot ympäri maailmaa meiltä!

2 kommenttia: