lauantai 30. maaliskuuta 2013

Yksityiskohtia Brysselistä ja matkahaaveita

J: Lomalla ollessa, loman lähetyessä tai varsinkin lomalta palattua alan usein heti suunnittelemaan uutta reissua. Eli siis näin nopeasti järkeiltyäni olen siis koko ajan suunnittelemassa uutta reissua, mutta ei kai se huono juttu ole? Pahimpaan lomakuumeiluun auttaa hieman vanhojen reissukuvien seilailu. Nämä ei nyt ole kovinkaan vanhoja tosin, vaan viime helmikuisen Brysselin reissun kuvasatoa, jotka jostain kumman syystä jäivät sillon heti julkaisematta. Brysselistä löytyi paljon kivoja yksityiskohtia, kun nosti katseen pois perinteisistä turistinähtävyyksistä. Usein ne parhaat jutut löytyvät aivan odottamattomista paikoista..

Mua on alkanut tässä viime aikoina kiinnostaa vähän Pariisi! Juuri sopivasti eräs kaveri kysäisi, jos joku olisi halukas lähtemään sinne kesäkuussa, jolloin saisi aika halvat junaliput. Kaiken järjen mukaan se reissu olisi oikeasti aika hyvä sijoitus, sillä Suomesta Pariisiin matkaaminen on yleensä aika kallista, kun sitä väliä ei jostain kumman syystä ole yksikään halpalentoyhtiä vielä valloittanut.. Jos oikein muistan niin EasyJet lensi sitä väliä muutama vuosi sitten, mutta lopetti kuitenkin. Seuraavaksi siis valloittamaan Pariisi.. Tai jos nyt ensin selviäisin Suomesta takaisin Englantiinkin ;) Niin ja sinne Dubliniikin piti ehtiä vielä..

Mihin teidän seuraavat reissut kohdistuvat?

5 kommenttia:

  1. heheeh pariisiin hyvinkin seuraavaksi ;) olin tänään tuolla brysselissä, tosin vaan lentokentällä kun samantien tulin tänne leuveniin. huomenna ennen pariisinjunaan hyppäämistä olisi tarkoitus brysseliin vähän ehtiä tutustua ja nää kuvat kyllä herätti matkakuumetta lisää :D ! ihania yksityiskohtia. :)

    VastaaPoista
  2. Hei mulla on kans tosta pyöräilevästä tyypistä kuva, jee! :D
    Mutta joo, Brysselissä tosiaan on paljon "yksityiskohtia" - tuntu että koko ajan piti olla ottamassa kuvaa jostain jutusta, jota kukaan muu ei edes yleensä huomannut... :D

    VastaaPoista