torstai 21. maaliskuuta 2013

Viikko lomaan!

J: Tasan viikko, niiin juon aamukahviani Suomessa. Mä en odottanut lomaa oikeastaan yhtään aikaisemmin, mutta kun viimeiset vieraat lähtivät alkuviikosta niin mun loman odotus alkoi.. Enää kuusi päivää lähtöön, jännää. Ainahan lomia odotetaan, mutta jotenkin hassua olla näin innoissaan Suomeen pääsystä! Englanti on ihana, mutta koti on aina koti.


Odotan kyllä varmaan eniten, että pääsen pelaamaan koripalloa. Ei vitsit sitä on kyllä ikävä! Viimeksi olen ollut näin kauan koskematta palloon varmaan sillon kun en pelannut korista, eli joskus toisella luokalla. Niillä parina kautena kun en ole pelannut joukkueessa, niin olen joko valmentanut tai käynyt yliopistolla pelailemassa. Osaankohan enää mitään?


Odotan myös, että pääsen Raumalle. Haluan yliopistolle hoitamaan pari opiskelujuttua pois alta, Cafe Saliin kahville ja tietty nähdä ihania kavereita. Raumaa on vähän ikävä, vaikka ei kyllä uskoisi.. Olen alkanut tässä viime viikkojen aikana ikävöimään opiskelua ja miettimään gradun aihetta, joten välivuosi on siis tehnyt tehtävänsä! Yksi syy tänne lähtöön oli meinaan sen kadonneen opiskelumotivaation etsiminen..


No okei, ei mulla niin sitä Raumaa ole ikävä, vaan omaa pikkuasuntoa ja omaa rauhaa. Ja tuoretta lehteä! Mun on aina ihan pakko lukea lehti samalla kun syön aamupalaa. En osaa syödä jos en lue sitä. Sanomalehti, varsinkin Salon Seudun Sanomat, luetaan tietenkin lopusta alkuun. Sarjakuvat ekana ja tekstaripalsta säästetään viimeiseksi!

Ikävöin kyllä taas niin oleellisia asioita Suomesta, että välillä oikein mietityttää miten olen selvinnyt täällä jo näinkin kauan ;) Nyt mä laitan salikamat päälle ja hipsin tästä salille päin. Pitää olla viikon päästä kunnossa, kun kaivan koristossuni esiin kaapin nurkasta. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti