perjantai 15. maaliskuuta 2013

vähän kuvia viime päiviltä..

R: Mun pitäisi tällä hetkellä pakata, tehdä ruokaa, valmistella tutkimussuunnitelmaa tai olla jo matkalla Saloon, mutta mitä mä teen? Lakkaan kynsiä ja tulin postaamaan. Ajattelin nyt ennen matkaa tehdä vielä instagram-postauksen, kun kuvia on aika paljon taas kertynyt. Instagramista mut löytää nimellä @riikka_ni. Seuraavien päivien aikana sinne ilmestyy varmaan taas reissukuvia!


1. Uusin Fit, tulikin tästä kuvasta mieleen että lupasin viedä se Jennalle.. 2. Ihan parhaat salikengät! Ja sukat, heh.  3. Mun lempparipizza, mielettömän helppo ja nopea tehdä, varsinkin jos vähän oikasee ja ostaa valmiita pohjia. 4. Tämän hetken käytetyimmät korut.


5. Brownz, mielettömän hyvä kahvila Turussa. Ainut miinus sijainnista, Hansan yläkerran ravintolamaailma ei ole mikään kaikista houkuttelevin paikka rauhalliselle kahvittelulle. 6. Etsittiin Jannelle farkkuja ja lopulta löytyi kahdet tosi kivat. Stockkalla palvelu oli kyllä niin huonoa kassalla, että sinne ei mennä enää toiste. Muistin taas miksi normaalisti boikotoin kyseistä ketjua. 7. Luin tenttiin, joka meni lopulta ihan hyvin. 8. Hedelmiä aamupalaksi! Olen syönyt alkaneen vuoden aikana varmaan tuplasti enemmän kiivejä kun koko elämäni aikana yhteensä.


9. Salilla. Harmi ettei hauis mahtunut kuvaan. 10. Synttäribrunssi! Onpas aika mennyt nopeasti, vastahan me herkuteltiin croissanteilla ja kuoharilla. 11. Mun ikioma synttärikakku. Onneksi Tuisku oli tehnyt isomman, josta riitti muillekin. Kynttilät jäi muuten käyttämättä, onneksi niitä jäi sopivasti 19 ensi vuodelle. 12. Herkkuja, nam!


13-15. Synttärikukkia ja synttärilahjoja. 16. Olin salilla ja otin tapojeni vastaisesti kännykän mukaan, koska odotin yhtä puhelua. Eikä sitä puhelua sitten edes tullut.. Kyllä muuten kännykkä salilla häiritsee treeniä, tämä kuva on hyvä esimerkki siitä.


17. Kävelin kotiin työhaastattelusta aamulla sellaiseen aikaan, jolloin suurin osa ihmisistä oli vasta menossa töihin ja kouluun. 18. Jennan synttärilahja, näette sen varmaan myöhemmin.. 19. Gradun tutkimussuunnitelman parissa meni eilinen päivä, onneksi aika hyvin alkaa jo ideat ja ajatukset olla kasassa. Mä olen niin innoissani aiheestani, että tekisi mieli tehdä koko tutkimus samantien. 20. Cittarissa oli halpaa ananasta, oli pakko kerrankin ostaa. Ja oli muuten hyvää!

Sellaisia kuvia tällä kertaa.. Nyt mä taidan ihan oikeasti tehdä jotain hyödyllistä, että pääsen lähteämään Saloon. Pakko mennä sinne nyt illalla jo, koska lähdetään lentokentälle jo aamuyöstä. Onpas hassua mennä äitin ja iskän kanssa lentokoneeseen.. Palailen tänne blogin puolelle varmaankin Lontoosta, otan miniläppärin mukaan. Hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hei, mihin sinä sosiaalipolitiikan opiskelijana oikein voit työllistyä, eli mihin paikkoihin.. aina kuulee vain puhuttavan asiantuntija tehtävistä, muttei mistäään konkreettisista esimerkeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sosiaalipolitiikkaa pääaineena opiskelevat valmistuvat Turusta (ja Helsingistä) valtiotieteiden maisteriksi, joka antaa mahdollisuudet monenlaisiin työtehtäviin riippuen tietenkin mm. omasta kiinnostuksesta ja sivuaineista. Konkreettisena esimerkkinä voisin sanoa mm. Kelan. Myös muihin valtionvirastoihin, tutkimuskeskuksiin, ministeriöihin jne voi työllistyä vtm:n tutkinnolla. Mahdollisuuksia on tosi paljon, sillä tämä tutkinto, kuten monet muutkin yliopiston tutkinnot, on sellaisia, ettei niistä valmistu mihinkään tiettyyn ammattiin (kuten varmaan tiesitkin :D).

   Poista
 2. Oi, mun vanha kotitalo näkyy tuossa työhaastattelu-kuvassa (17.) : >!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, muistankin että asuit jossain tuolla päin :D

   Poista