sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

vääräksi todistettu ennakkoluulo

R: Mitä teillä tulee mieleen merkistä Esprit? Camokuosi, kiilakorkotennarit tai farkkupaidat? No mulla ei ainakaan tullut nuo edellä mainitut mieleen, kun Esprit pyysi meitä tutustumaan nettikauppaansa. Mulla on oikeasti ollut ihan sellainen kuva, että Esprit myy vaan kalliilla jotain tylsiä perusvaatteita ja kenkiä. Olin kuitenkin tosi väärässä, onneksi kävin selailemassa valikoimaa, sieltähän löytyi vaikka mitä. Olin tosi positiivisesti yllättynyt siitä, miten suuri valikoima melko erityylisiä vaatteita nettikaupassa oli. Kokosin tähän kolme keväistä toiveasua Espritin valikoimasta.
Camokuosin ja raitapaidan yhdistelmä voisi näyttää yllättävän kivalta, varsinkin jos asusteet pitäisi ihan simppeleinä. Mä taisin saada yliannostuksen tavallisista mustista ballerinoista joskus pari vuotta sitten, mutta nuo tavalliset näyttää nyt yllättävän hyvältä. Mun pitäisi ihan oikeasti ehkä hankkia jotain tuollaisia perussiistejä vaatteita ja kenkiä töitä varten, mun harjoittelupaikalla tuskin tykätään jos menen sinne jossain likaisissa converseissa kangaskassi olalla. Mutta no worries, mun tyyli ei silti tule ikinä muuttumaan sellaiseksi tylsän asialliseksi farkut+siisti kauluspaita+merkkilaukku -tyyliksi.

Keväisen värikkäitä housuja Esprit Suomi sivustolta löytyi lähes kaikissa mahdollisissa väreissä ja malleissa. Keltaiset olisi tosi kivat kesäksi, ne sopisi hyvin farkkupaitojen kanssa! Ihastuin myös noihin sinisiin kiilakorkoihin, toi malli näyttää niin kivalta. Jos joku olisi viikko sitten näyttänyt tämän kollaasin mulle ja sanonut, että nämä on espritin valikoimasta, niin en ehkä olisi uskonut. Missä kaikki mummoneuleet ja leveälahkeiset farkut?
Mitäs tykkäätte tämän kollaasin hameesta? Mun mielestä se on ihan täydellinen, kuosi on ihana ja nahkainen yläosa on mielettömän kiva. Olispa jo kesä, lähtisin heti tällaisessa asussa terassille. Keltainen on ehdottomasti yksi tämän kevään trendikkäimistä väreistä, tuollainen keltainen laukku olisi ihana väripilkku.


Sellaisia helmiä löysin Espritiltä, vaikka en todellakaan olisi uskonut. Joskus pitäisi unohtaa ne vanhat mielikuvat, joita jostain merkistä (tai liikkestä) on ollut. Mulla kesti esimerkiksi tosi kauan tajuta, että Lindexissä ihan oikeasti on trendikkäitä vaatteita, kun se oli niin pitkään sellanen tylsä perusvaatekauppa. Onko jollain muulla ollut samanlaisia ennakkoluuloja?

 photo 920eb4c2-c6e5-4213-ac9e-32843a4576bf_zpsda340c8f.jpg

10 kommenttia:

 1. Joskus Tampereella oli ihan keskustassa Esprit, siellä kävin skidinä ja sillon jo totesin, että siellä oli tosi simppeleitä ja "perusvaatteita". Niiden aikojen jälkeen en ole niiden kauppoihin astunutkaan.
  Kuitenkin tässä kollaasissa oli oikeesti ihan kivoja tuotteita, ainoa joka mun mielestä muistutti Espritin edellisestä tyylistä oli noi vikan kollaasin kiilakorot.
  Teillä on tosi kiva blogi ja tykkäänkin tätä seurailla, sillä pidämme siskoni kanssa myös yhteistä blogia ja harvemmin kuitenkaan törmään siskosten pitämiin blogeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mäkään en kyllä ole usein törmännyt siskosten blogeihin!

   Poista
 2. Yleensä mä en osta mitään espritin vaatteita juurikin turhan korkean hinnan vuoksi :D
  Mielestäni Lindexissä on nykyään paljon kivempia vaatteita kuin aikaisemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin on :) Espritin vaatteet saattaa kyllä olla myös laadukkaampia!

   Poista
 3. Espritin vaatteissa on musta hyvä hinta-laatu-suhde :) Eli ovat sen ehkä hieman korkeamman hinnan väärtejä olleet, tuotteet ovat kestäneet hyvin ja usein aika ns. simppeleinä ne onkin aika ajattomia :) Mutta kiva huomata että valikoimasta löytyy paljon nuorekkuuttakin. Toi hame on tosiaan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti on kyllä :) Mä kyllä yllätyin kun tutustuin tähän mallistoon, niin nuorekas.

   Poista
 4. toka setti on tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Vikan kollaasin mekko ja laukku on kyllä aivan ihania!

  VastaaPoista