torstai 28. maaliskuuta 2013

turistina Lontoossa part3


R: Neljännen, eli viimeisenä Lontoon päivänä taisin kuvien perusteella keskittyä punaisten busssien kuvailuun.. Aloitettiin aamu luovuttamalla hotellihuoneet ja syömällä English breakfastit (okei, mä söin toastin), jonka jälkeen lähdettiin bussilla Trafalgar Squarelle. Äiti halusi ehdottomasti itsestään kuvan leijonan kanssa, koska oli ottanut samanlaisen aiemmalla Lontoon reissulla muutama vuosi(kymmen) sitten. Trafalgar Squarelta käveltiin Piccadilly Circukselle, jossa mäkin innoistuin räpsimään kuvia busseista. Mä niin tykkään noista maisemista, kun on punaisia puhelinkoppeja, busseja, metrokylttejä ja vanhoja (harmaita) taloja.

Viime hetken tuliaisshoppailujen jälkeen lähdettiin kävelemään Carnaby Streetille päin, mutta poikettiin matkalla pubiin. Oli hauska päästä käymään pubissakin, iskä sai maistaa englantilaista olutta! Harmi ettei siinä vaiheessa vielä ollut nälkä, pubeistahan saa ihan hyvää ja edullista ruokaakin. Carnaby Streetiltä jatkettiin matkaa Regent Streetiä pitkin Oxford Streetille. Matka tuntui tosi lyhyeltä (tai sitähän se onkin), että päätettin reippaina kävellä takaisin hotellille hakemaan matkalaukkuja. Jos joskus mietitte mistä päin Lontoota ottaisi hotellin, niin suosittelen kyllä Paddingtonin aseman seutua, siinä seudulla on tosi paljon edullisiakin hotelleja, joista kävelee nopeasti Oxford Streetille tai esim. Hyde Parkiin. Me oltiin nyt Tune Hotels Paddingtonissa, jota suosittelen kyllä ehdottomasti. Lisää hotellivinkkejä ja muita löytyy mm. täältä ja Lontoo-tagin alta.

Nyt onkin kaikki Lontoon postauksen mun osalta julkaistu. Koskakohan pääsen sinne seuraavaksi..?

8 kommenttia:

 1. Haha, Lontoo on kyllä jännä paikka. Vaikka oli just tullu Nii heti on vaan mielessä ensimmäisenä että koskahan seuraavaksi.. Ja tajusin muuten näitä kuvia katellessani että mulla ei oo viime reissulta yhtään kuvaa itestäni minkään maamerkin edessä, buu. Noita yksin reissaamisen huonoja puolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mikään muu kaupunki ei ole sellainen ;)

   Poista
 2. voi ei, nyt tuli itku kun näin ton kuvan wescin liikkeestä :_D ihan siinä vieressä on meinaa vanssin liike ja en tiä mitään parempaa liikettä ;__; ne myyjät vaan oli jotain niin mahtavia (ja komeita :D) se joka muakin palveli, kaipaan nii hemmetisti sitä liikettä. Ja toisella puolella oli Drop Deadin liike. Voisin lähtee lontooseen ilman yöpaikkaa helposti, se vaan on niin suurta rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, aijaa :D Mä en olekaan koskaan tainnut käydä niissä kaupoissa..

   Poista
 3. Voi että miten ihana blogi teillä siskoksilla! Tuli oikein kamala ikävä Lontoota näitä kuvia katsellessa! Itselle olisi unelmien täyttymys päästä opiskelemaan Lontooseen:) Miten oot muuten viihtyny siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mona ;) Mä siis asun ihan Suomessa, mutta Jenna asuu siinä Lontoon lähellä ja on au-pairina.

   Poista