torstai 7. maaliskuuta 2013

the perfect camo jacket?

J: Mä luulin jo selanneeni kaikki mahdolliset nettikaupat ja ebayn läpi sopivaa takkia löytämättä ennen kuin yhtäkkiä päädyin Topshopin sivuille ja löysin kaksi tosi kivaa camotakkia yllättävän halvalla! Ylempi oli £40 ja alempi £35. Kummastakaan ei tietenkään ollut enää mun kokoa jäljellä, vaikka muuten kokoja oli tosi hyvin. Pitää varmaan käydä tänään St Albansin Topshopissa katsomassa, jos siellä olisi omaa kokoa jäljellä jäljellä! Mä rakastan ylikaiken Topshopin vaatteita, mutta ne ovat usein aika kalliita ja pääyn ostamaan samantapaisen tuotteen jostain muualta. Takista olisin kuitenkin valmis maksamaan tuon 40 puntaa, jos kerrankin löytäisin jonkun kivan! Nuo molemmat näyttävät kuvissa ainakin kivoilta, toivottavasti olisivat oikeastikin. Mua ärsyttää, kun en löydä takkia mistään!

Ei kyllä ole uudella takilla oikeastaan mikään kiire, sillä tänne päätti sitten iskeä joku takatalvi. Nyt on vielä ihan lämmin, mutta sataa. Viikonlopuksi on luvattu yllättäen lisää sadetta ja alkuviikoksi räntää. Meinasin ihan oikeesti alkaa itkeä kun näin sääennusteen. Toivottavasti se muuttuu vielä. Mä olin jo muutaman viime päivän niin fiiliksissä, kun oli hyvät kelit.. Ei olisi saanut hehkuttaa niin paljon sitä kevään tuloa, tämä on nyt kosto mulle siitä! 
Nyt lopetan säästä jauhamisen ja teen jotain fiksua. Ajattelin tänään olla ahkera ja vähän siivoilla.. Tosin nyt tekisi mieli vaan käpertyä sohvalle peiton alle katselemaan Klaania ja haaveilla keväästä.

10 kommenttia:

 1. Tosi ihania molemmat... varsinkin toi farkkusilla hihoilla! Oiskohan siel mun kokoa vielä... :P

  VastaaPoista
 2. ihania molemmat :) ite ostin just ton alemmantapaisen ja oon kyllä tyytyväinen ! vaikka tuntuu olevan tosi in ja kaikilta löytyy, ei haittaa ;D toi ylempi olisi siis ehkä vähän erikoisempi, mutta farkkuhihat ehkei kaikkeen niin helposti yhdistettävissä.. mutta kivoja on<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin ihastelemassa sitä takkia sun blogissa. Oli kyllä kiva :)

   Poista
 3. mä tykkään tuosta alemmasta takista enemmän mutta kiva on myös tuo ylempi, ainakin erikoisempi! mä muistelisin nähneeni vastaavia takkeja vaikka kuinka monessa eri nettikaupassa. toivottavasti löydät sopivan ja silmää miellyttävän takin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta! Mä en varsinaisesti metsästä camo-takkii, vaan jotain muuta. Mut noikin kelpais.. :)

   Poista
 4. Love camo, i love the second shirt :)
  Would you like to follow each other? :)
  Please let me know, ill be happy to follow back right away!
  Yuliconversations.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tsekkaa hei Varusteleka.fi ;) Terkuin Milja kyseisestä firmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää tsekata:) Ei kuitenkaan taida toimittaa englantiin? :(

   Poista