lauantai 16. maaliskuuta 2013

synttärilahjontaa

J: Näin viikko synttäreiden jälkeen on aivan loistava hetki paljastaa, että mitäs kaikkea niistä paketuista paljastuikaan. En tosiaan uskonut saavani näin kivoja lahjoja, joten olin aika yllättynyt..En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, mutta kun muiden poikakaverit ostaa lahjaksi kivoja koruja tai merkkilaukkuja, niin tämä tyttö saa K1Xin kollarit! Teemu yllätti mut aika hyvin ja antoi mulle lahjaksi Pointguardilta tilatut housut. Olin toki puhunut niistä jo varmaan joulusta saakka, mutta itseasiassa unohtanut koko jutun.. En tiedä onko sekään hyvä vai huono juttu, että hän oli valinnut mulle vähän isot, hehehhe.. Onneksi mä tykkään kolitseista vähän isompina! Nyt mulla on kunnon koripalloilijan pöksyt, vaikka palloa en vähään aikaan olekaan päässyt pomputtelemaan. Onneksi asia korjaantuu parin viikon päästä, kun My Mistake suuntaa kohti Lahden Easter Tournamentia. Olen omistautunut lajille ja lennän ihan vain sen takia lomaksi Suomeen! Oikeasti lentoja varatessani en ollut edes varma, että saadaanko me joukkuetta tänä vuonna turnaukseen lainkaan. Onneksi kuitenkin kaikki meni hyvin ja tiimi kasassa, tosin hieman aikaisempia vuosia erilaisella kokoonpanolla. 
Housujen lisäksi Teemu toi mulle läjän karkkia, purkkaa, protskupatukoita ja vei mut katsomaan pingviinejä, eli siis Sealifeen. Hostperheeltäni aka mun kakkosperheeltä sain lahjaksi matkalaukun! Olin hieman yllättynyt, sillä en tosiaan odottanut mitään. Paitsi ehkä poikien piirtämiä kortteja!


Niin söpö, limenvihreä neljällä pyörällä varustettu cabin bag. Kyllä nyt kelpaa reissailla tämän vuoden jälkeenkin. Mulla ei ollutkaan vielä sellasta, joten tuli aika tarpeeseen.. 
Vaikkei näin vanhan kuuluisi enää saada lahjoja ollenkaan, niin Riikan mukana on tulossa vielä yksi lahja, tässä postauksessa vilahtanut laatikko. Tiedän mitä siellä on, mutta toivon salaa, että Riikka olisi paketoinut sen! Mullakin on tietenkin siskolle jotain, mutta se on harmi kyllä vielä matkalla mun luo! Näette sen varmaan joskus ;)

Lahjoja on aina kiva saada, mutta tykkään kyllä antaakin niitä.Inhoan ostaa mitään vaan siksi, kun on pakko.  Parasta on, kun keksii lahjan saajalle oikein mieluisan ja toivotun lahjan. Nämä kaikki olivat ainakin todella kivoja (samoin kun ne pari postissa tullutta ylisöpöä pakettia), joten iso kiitos kaikille! 

2 kommenttia: