sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sadepäivän asu

Takki H&M
Kengät Nelly (uudet, synttärilahja Riikalta)
Housut, ristitoppi ja reppu Primark
Farkkupaita Stradivarius
Rannekoru New Look


J: Terkut sateisesta Lontoosta! Riikka ja vanhemmat selvisivät tänne ja mä olin heitä pirteenä lentokentällä vastassa jo ennen yhdeksää, vaikka eilen illalla olin aivan varma etten selvisi sängystä ylös ennen seitsemää. Hyvä minä! Ollaan kierrelty perusturistinähtävyyksiä (Big Ben, Trafalqar Square, Tower Bridge..), ajeltu bussilla, syöty English breakfastia keskellä päivää ja tietenkin kuvailtu asua Riikan kanssa ;) Kuvista ei tullut mitään maailman parhaimpia, sillä en jaksanut tuolla keskellä katua alkaa riisua takkia sun muuta.. Saatiin myös kommentia joltain kahvilantyöntekijöiltä, he olisivat myös halunneet kuviin meidän kanssa! Ei tällä kertaa kuitenkaan haluttu ketään vierailevia tähtiä meidän kuviin. Miksi muuten täällä Lontoossa ja muutenkin Englannissa on ihan normaalia kuvailla asua kadulla ihmisten pällisteltävänä, mutta Suomessa mua alkaa heti nolottaa ja tuntuu kuin kaikki tuijottaisivat?

Nyt mun pitäisi alkaa nukkua. Riikka nukahti varmaan jo, hän valittelin viimeiset pari tuntia väsymystään. Oli kuitenkin pakko katsoa 127 hours -leffa, joka alkoi juuri sopivasti kun avattiin tv. Tosi villi lauantai ilta siis meillä jälleen kerran! Leffa oli muuten aika hyvä, mutta jotenkin ahdistava.. Näen siitä varmaan painajaisia! Nyt siis kone kiinni ja nukkumaan, huomenna on taas kiireinen päivä!

6 kommenttia:

 1. Aivan täydellisen värinen tuo sun farkkupaita! Koitin metsästää koko Lontoon yli ja ympäri mutta en löytäny mistään tuon värisiä, ehkä pitää ostaa lennot Espanjaan ja käyä Stradivariuksessa (koska lähemmäshän ei kantsi lähteä...). Hyviä kelejä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itseasiassa se on on Riikan ja sain sen "lainaan" ;) Mä olen sen kannalla, että lähdet sinne Espanjaan! :D paras valikoima ;)

   Poista
 2. Mulla on haaste teille blogissa! :-)

  http://hhanginginmycloset.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  VastaaPoista