tiistai 12. maaliskuuta 2013

random pics


R: Tässä vähän sekalaisia viime päivinä räpsittyjä kuvia. Tämä viikko on alkanut kyllä tosi laiskoissa tunnelmissa. Mulla olisi sata asiaa tehtävänä ennen reissua, mutta tuntuu etten saa oikeen mitään aikaiseksi. Eniten mua mietityttää se gradu tällä hetkellä, mulla on mielenkiintoinen aihe, jota mielelläni tutkisin, mutta aineistoa ei tunnu löytyvän mistään.. Itse en pysty niin laajaa aineistoa keräämään, joten pakko keksiä varmaan jotain muuta. Joskus toivon että olisin vielä kiltisti luennoilla istuva tokan vuoden opiskelija, jonka suurin ongelma on se, tekeekö kirjatentin heti vai vasta seuraavan kuukauden tenttipäivänä.

Lisäksi mulla on huomenna kaksi työhaastattelua (harjoittelupaikkoja) ja stressaan ihan kamalasti niitä nyt jo. Tähän mennessä kutsuja haastatteluihin on tullut vaan nuo kaksi ja ei ole mitään varmuutta tuleeko niitä lisää, joten pakko onnistua haastatteluissa. Nuo molemmat paikat vaikuttaa tosi kivoilta, sellaisilta joihin ihan oikeasti haluaisin, joten senkään puolesta ei voi epäonnistua. Pitäkää mulle huomenna peukkuja!

Mä ajattelin nyt lähteä salille, siellä onneksi kaikki stressi unohtuu vähäksi aikaa ja ajatuskin kulkee taas paljon paremmin treenin jälkeen!

8 kommenttia:

 1. Onnea niihin haastatteluihin, hyvin ne menee ;)! Mä tuun sit asioimaan sinne yhteen paikkaan sun luo, jos pääset sinne, hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti :D Sieltä ei oo vieläkään kuulunu mitään :S En sit varmaan päässy sinne, hööh.

   Poista
 2. ää, pääsiäismunia :D tahtoooo! ja onnea haastatteluihin, pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Onneksi pian on pääsiäinen niin voi hyvällä omalla tunnolla syödä vähän pääsiäismunia!

   Poista
 3. peukut pystyssä! mäkin oon saanut vaan yhen haastiskutsun ja se rekry on kolmiportainen ja oon edennyt nyt siihen vikaan osioon iik! pitää onnistua vielä kerran ensi viikolla niin se olisi kesätyöstressi sitten siinä:D molemmille siis peukut ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaat nuo keltaiset ruusut :) Toivottavasti haastattelut meni hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi että ruusut on nyt jo parhaat päivänsä nähneet..

   Poista