tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ponnari pitkästä aikaa!


J: Välillä ihan hassut jutut motivoi liikkumaan. Tänään aamulla mä testailin saisiko mun minihiukset vihdoin ponnarille ja saihan ne! Panta ja pari pinniä mukaan, niin mullakin on taas vihdoin ponnari hiuksissa. Valehtelematta varmaan jokainen kerta sen jälkeen kun melkeenn kolme kuukautta sitten leikkasin hiukseni, niin salilla peiliin katsoessa alkoi harmittamaan ja tuli ikävä pitkiä hiuksia. En osaa urheilla jos mulla ei ole hiukset kiinni! Näytin ihan hassulle, enkä mielestäni oikealta urheilijalta. :D 
Nyt ne kuitenkin saa ja olen iloinen siitä. Kävin tänään aamupäivällä tekemässä pienen käsitreenin kaverin kanssa ja illalla pitäisi mennä vielä spinniin. Nyt kuitenkin pitää hakea pojat koulusta.. Jos vaikka pelattais vielä jalkapalloa tänään, kun aurinko kerrankin paistaa! Kunnon urheilupäivä siis.. Heippa!

6 kommenttia:

 1. Pistä saparot, silleen saa hiukan lyhyemmätkin hiukaset kiinni ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit mä ainakin näytän 10v:ltä ;) Noeii jäu traumat kun käytin sillon nuorena liikaa :P

   Poista
 2. Jee! Mulla oli tänään ihan sama juttu, ekaa kertaa ponnari sen jälkeen ko leikkasin toukokuussa tukkani pois. Sieltä se kasvaa! Ja onhan se kyllä mukavampi reenata kun tukka on pois silmiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Vielä sais kasvaa kyllä vähän nopeammin..

   Poista
 3. Nice hair :)

  http://varios-angulos.blogspot.pt/

  VastaaPoista