keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Perfect Silk Lashes made by Cecil

R: Mä olen haaveillut ripsenpidennyksistä jo monta vuotta. Olen monissa blogeissa ihastellut hienoja pidennyksiä ja haaveillut samanlaisista. Monta kertaa olen ollut jo varaamassa aikaakin, mutta aina olen alkanut pihistelemään, onhan se huoltoineen aika kallista puuhaa. Mun ei siis tarvinnut kauan miettiä, kun Cecilin omistaja Reetta otti yhteyttä pienen blogiyhteistyön merkeissä..


Kävin marraskuussa Cecilissä laittamassa itselleni elämäni ensimmäiset geelikynnet, joihin olin tosi tyytyväinen ja olen ihastellut Reetan tekemiä ripsiä monilla kavereillani, joten tiesin että ei ainakaan tarvitse pelätä huonoa lopputulosta. Vähän kyllä aluksi jännitti, sillä mun silmät on tosi herkät, ne vuotaa helposti ja reagoi erilasiin meikkeihin jne herkästi. Päätin kuitenkin, että en voi tietää sopiiko ripset mulle, ennen kun kokeilen. Ja olen niin laiska meikkaaja ja muutenkin mukavuudenhaluinen, että ripset houkutteli senkin takia. Eilen sitten sain vihdoin ripset ja olen kyllä tyytyväinen! Reetta tekee ripsiä Perfect Silk Lashes -sarjalla ja kokemusta niiden tekemisestä hänellä on jo neljän vuoden ajalta.


Mietittiin yhdessä Reetan kanssa, että minkä pituiset ripset mulle laitettaisiin. Päädyttiin lopulta 10mm ripsiin, sillä pelkäsin että 9mm on liian lyhyt, kun kerran ripset laittaa niin kyllähän niiden pitää näyttävät olla! Ripsien laitto kesti yli kaksi tuntia (meni vähän yliajalle kun ei ollut kiire :D), mutta aika meni tosi nopeasti höpötellessä. Normaalisti ripsien ensilaitto kestää n. 1,5-2h, riippuen siitä paljonko ripsiä on. Pakko myöntää että aluksi vaati vähän totuttelua, kun ripset näyttivät niin pitkiltä, mutta onhan nämä älyttömän ihanat. Pakko aina peilin ohi kävellessä pysähtyä ihastelemaan uutta lookkia, heh..


Niin ihana kun ei tarvitse enää laittaa ripsaria aamuisin. Tai pestä sitä pois iltaisin. Taisin jäädä näihin heti koukkuun. Ja turhaan muuten pelkäsin että mun silmät ei tykkää näistä, en huomannut mitään "oireita". Edes ripsien laiton jälkeen silmät eivät vuotaneet pahemmin, mitä nyt sen takia vähän kun joutui pitämään yli kaksi tuntia silmiä kiinni. Viime yönä kyllä taisin alitajuisesti stressata ripsistä koko ajan, aina kun heräsin niin mietin että onkohan mun ripset pysynyt paikallaan. Ja pelkäsin että aamulla kun herään niin ripset on ihan sekaisin. Turha pelko sekin, aamullakin ne näytti vasta laitetuilta! Nämä ripset on tosi helppohoitoiset, riittää kun vähän harjailee niitä aamuisin ja sen jälkeen kun ne on kastuneet. Tietenkin pitää vähän noudattaa varovaisuutta (ja käyttää maalaisjärkeä), että ripset pysyy hyvin kiinni.

Nyt hyviä uutisia kaikille Salon seutulaisille lukijoille! Teillä on nyt mahdollisuus saada ripsien ensilaitto hyvällä alennuksella, 69 eurolla (normaalihinta 95e). Ajan saa varattua Reetalta (puh. 044 2779646) ja alennuksen saa kun muistaa mainita meidän blogin nimen, eli kaksi yhden hinnalla. Alennus on voimassa huhtikuun loppuun asti! (Huom! Siis viimeinen päivä mennä ripsien laittoon alennuksella on 30.4). Nyt on siis hyvä mahdollisuus saada vähän piristystä kevääseen!

Cecil löytyy myös facebookista, sitä kautta voi varmasti lähettää Reetalle kysymyksiä, jos jotain tulee mieleen. Cecil sijaitsee Salossa osoitteessa Helsingintie 8, vaikka kynnet tai ripset ei kiinnosta, niin sinne voi mennä katselemaan, myynnissä on paljon meikkejä, hiustuotteita ja myös mm. Cocovin Superfoodeja. Niin ja Reetan blogi löytyy täältä, sielläkin kannattaa käydä kurkkimassa!

Mitäs tykkäätte mun ripsistä?

14 kommenttia: