maanantai 18. maaliskuuta 2013

pari viime viikkoa

J: Yksi aivan mahtava viikonloppu (ja maanantai taas takana!) Voisin melkein tottua siihen, että hyppään joka lauantai junaan ja menen lentokentällä vastaan ihania ihmisiä, joiden kanssa saan viettää viikonlopun suosikkikaupungissani, nukkua hotellissa pehmeässä sängyssä, shoppailla vähän, ajella punaisilla busseilla, syödä hyvin ja tuntea olevansa lomalla. Mulla ei ole tältä viikonlopulta omassa kamerassa oikein mitään kivoja kuvia, mutta Riikalla ja äitillä sitten senkin edestä! Mä päätin nyt tyhjentää mun kännykän muistikortin sisältöä tänne. Eli tässä siis ei Instagram-kuvia parilta viime viikolta. Ja ei, mua ei vieläkään löydä sieltä!1. Täydellinen synttärikortti, mitennii ikäkriisi?? Oon jo lähempänä 30v kun 20v, apua! 2. Teemu toi viikko sitten vähän tuliaisia, nyt ne kaikki on jo melkeen tuhottu. Possu! 3. Käytiin Nanchosissa syömässä, mmm.. Niin hyvää! 4. Primarkissa tuli jälleen shoppailtua, hupsista.. Kassista vilkkuu mm. tässä postauksessa näkyvä reppu.

5. Hapsupaita Tk Maxxilta kolmella punnalla, mä niin näen tuon farkkushortsien, conversejen ja yllämainitun repun kanssa kesän festareilla.. 6. Kaverit lähetti Riikan mukana mulle ihanan kortin ja synttärilahjan! Kiitos vielä! 7. Aamupalaa Pretistä ennen kun hyppäsin Gatwickin junaan.. 8. Riikan hamppari, näytti muuten aika hyvälle!


9. Pubissa katsomassa Liverpool-Tottenham! Liverpool voitti, jee! Alan brittiläistyä, sillä futis (eli Valioliiga) on alkanut kiinnostaa.. :o 10. Pretin aamupalaa taas.. 11. Liian aikaisin aamulla junaan.. 12. Perjantain (vai oliko torstai?) lounas. Sushia ja diet cokea, ei kyllä yhtään sovi yhteen, mutta hyvää oli! 

Sellaiset pari viikkoa on ollut. Kuten kuvistakin huomaa, mun elämä keskittyy aika hyvin viikonloppuihin! Viikolla käyn vaan enimmäkseen salilla, olen koneella, lueskelen lehtiä tai kirjoja, katselen Klaania (vitsit se koukuttaa..) ja tietty olen poikien kanssa eli siis voisi sitä työksikin sanoa.  Nyt mä kirjoitan tästä yhden työhakemuksen loppuun (jep, olen taas aloittanut stressaamisen siitä mitä teen kesällä Suomessa..) ja alan sen jälkeen nukkumaan. Öitä!

2 kommenttia:

  1. ooh primark!! kaipaan niin sitä kauppaa mun Lontoon-ajoista. Ja ihana hapsupaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Primark on kyllä petollinen (mutta ihana) paikka :D

      Poista