sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

maaliskuun ensimmäinen viikonloppu

J: Jälleen yksi liian nopeasti mennyt viikonloppu takana! Tuntuu taas, etten ole mitään tehnyt, mutta kyllä sitä kaikkea pientä tuli taas tehtyä. Pääasia, että olen rentoutunut kunnolla ja kerännyt voimia taas uuteen viikkoon.
Eilen lähdin heti aamusta käymään kaupungilla ja salilla, niin kun sillon aamulla taisin kertoakin. Pyörin kaikki St Albansin kaupat läpi takkia metsästäen, mutta mistään ei tärpännyt. Olen maailman huonoin takkien ostaja, jos ei ole vielä tullut selväksi. Nyt on kuitenkin ihan pakko saada joku kevättakki! Ehkä ensi viikonloppuna Lontoosta löytyy joku kiva.


Takin sijaan päädyin tuhlaamaan mun menneen viikon palkkani uusiin meikkeihin. Ostin tavallisen BB:n, silmänympärys BB:n (johon petyin) ja vielä uuden päivävoiteen BB:n seuraksi. Miksi kaikki loppuu aina yhtä aikaa? Kotiin päästyäni aloinkin heti testailla uusia ostoksia ja valmistautua iltaa varten. Mentiin unkarilaisen Lauran kanssa juhlimaan sitä, että ollaan molemmat oltu täällä jo kuusi kuukautta! Itseasiassa vaikka tultiin molemmat samana päivänä tasan puoli vuotta sitten ja asutaan vain muutaman sadan metrin päässä toisistamme, tutustuttiin vasta muutama viikko sitten yhteisen kaverin kautta ja ollaankin sen jälkeen hengattu aika paljon yhdessä. Eilen käytiin parissa pubissa, piti panostaa siihen syömiseen, mutta jotenkin se siideri upposi aika kovaa tahtia. Matkalla keskustaan Laura juotti mulle unkarilaista viinaa, Pálinkaa. En ollut taas pariin kuukauteen juonut ja sen kyllä huomasi.. Olin kotona jo joskus puoli kahdentoista aikaa, mutta aamulla fiilis oli sellainen, että olisin bilettänyt johonkin neljään saakka. Olenko vanha?

Heräsin aamulla kuitenkin ajoissa ja lähdin jälleen kerran piiloon asuntonäyttöä. Piileskelin Sainsburysin pähkinä- ja karkkihyllyjen välissä ja vietin varmaan viisi minuuttia itsepalvelukassalla tunkien sinne kaikki mahdolliset pikkukolikot, jotka kukkarosta löytyi. Piti ottaa ilo irti siitä, että kovin moni muu ei ollut siihen aikaa liikenteessä. Yleensä niihin itsepalvelukassoihin on niin pitkät jonot, etten kehtaa tunkea laitteeseen kaikkia mahdollisia hiluja..


Piileskelyreissulta kotiin tultua vedin sitten "aamupalaksi" pussillisen lakuja ja vähän limsaa siinä postaillessa Brysselin juttuja. Hyvä minä! Iltapäivällä lähdin pienelle kävelylle, joka venähti reilun kahden tunnin mittaiseksi. Bongasin lampaita ja ihania maalaismaisemia. Ilta meni (taas) koneella, katsoin eilisen Putoksen ja Korkojen kera maikkarin Katsomosta ja join glögiä. Nyt olen tutkiskellut taas hostels.comin sivuja ja varannut huhtikuuksi hostlan, kun saan taas ihania vieraita tänne! Toukokuussa tulee myös pari kivaa tyttöä, joten siihen pitäisi löytää vielä halpa majoitus. 

Nyt taidan mennä nukkumaan. Kello ei ole vielä yhdeksääkään, mutta olen ihan liian väsynyt. Oon koko päivän ollut kahden vaiheilla nukkuako päikkärit vai ei - enkä siis nukkunut. Taidankin ottaa jonkun kirjan kainaloon ja ryömiä peiton alle. Unia ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: