tiistai 26. maaliskuuta 2013

maailman kätevin kapistus


J: Muutama mun kaveri Suomesta oli muistanut mua ja lähetti Riikan mukana mulle niin siistin synttärilahjan, tuollaisen matkalaukkuvaa'an! Meidän porukoilla on ollut vähän tuon tapainen, mutta paljon huonompi ja en koskaan saanut punnittua kunnolla sen kanssa. Toi on kuitenkin aivan loistava! Siinä on tollainen kiinnitysjuttu ja remmin pitäisi kestää 40kg saakka, joten mun parinkymmenen kilon laukulla ei ole mitään hätää. Painon se näyttää 100g tarkkuudella. 
Minä mestaripakkaaja sain heiteltyä tuonne laukkuun noin kymmenessä minuutissa 19,2kg:n edestä kamaa, hupsista.. Tarkoitus olisi viedä Suomeen pari talvitakkia, neuleita ja kenkiä. Mielestäni tyhjensin aika hyvin tuota vaaterekkiä, mutta aika täydeltä se näyttää kuitenkin edelleen! En ymmärrä, miten saan ne kaikki täältä kesällä Suomeen.. Pitää todellakin nyt rajoittaa shoppailua! :D 

Olen tänään pakkaamisen lisäksi käynyt Annan ja Sannin kanssa lounalla ja Bootsissa ostamassa kaikkea tarpeellista, kuten hiusväriä ja lakuja lentoevääksi, jotka tosin söin jo melkein. Hups! Nyt taidan suunnata salille polttamaan niitä lakukaloreita ja tekemään viikon viimeisen treenin ennen perjantaina alkavaa koristurnausta. Huomenna aamulla mulla on vielä vähän töitä ja sitten iltapäivällä hyppään bussiin ja kohti lentokenttää ja Suomea, jännää! Seuraavaksi ehdin koneelle varmaan vasta torstaina, joten palaillaan sillon.. Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti