maanantai 4. maaliskuuta 2013

maailman helpoin diy


R: Vanha Cubuksesta ostettu valkoinen kauluspaita sai uuden elämän, kun lisäsin siihen vähän niittejä. Paita on alunperin Jennan, mutta nyt se on ollut mulla jonkin aikaa ja jäänyt aika vähäiselle käytölle. Tilasin ebaystä niittejä ja tämä paita pääsi ekan niittituunauksen uhriksi! Ihan kivalta näyttää, mä olen monesti kaupoissakin ihaillut kauluspaitoja, joissa on kauluksissa niittejä. Jotenkin toi kuitenkin näyttää mun silmiin vielä vähän keskeneräiseltä, ajattelin laittaa lisää niittejä niin, että ne kiertää koko kauluksen.

Huomasin muuten, että samantapaisia niittejä myydään nyt H&M:lläkin. Omani on siis ebaysta, ja yllättäen sain ne naurettavan halvalla.. Henkkamaukalla niitit taisi maksaa viisi euroa. Seuraavaksi ajattelin tilata sellaisia kolmionmuotoisia niittejä tai piikkiniittejä, mulla on muutama idea niidenkin käyttöön! Mitä tykkäätte niiteistä?

12 kommenttia:

 1. ite oon vähän kyllästynyt niitteihin :o ne on olleet jotenkin tosi pitkään in. vähän aika sitten vielä innostuin, mutta mm, nykyään ei enää niin paljoa sytytä. vaikka tää paita esim. tosi jees kun vaan vähän ja muuten yksinkertainen! ehkä pelkään nykyään semmosta liian rokkivaikutelmaa. ja silmää miellyttää ehkä vähän semmonen sirompi niitti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mulla oli pitkään sellanen kausi että niitit vähän kyllästytti (viimeksi olin ihan innoissani niistä varmaan joskus 2010), mutta nyt tykkään taas!

   Poista
 2. Sinä tai siskosi kommentoi mun niittilätsäpostaukseen, mutta vahingossa poistin kommentin. :D Eli kiitos siis täällä! Ja kuin myös kiitos tissipostaukseen tulleesta kommentista :-)

  VastaaPoista
 3. great idea!

  http://thehandbagconcept.com/

  VastaaPoista
 4. Nice post!!!
  www.fashioncorneryc.com

  VastaaPoista
 5. Mä kyllä tykkään! En tiedä koska kyllästyn niitteihin, mutta en vielä ainakaan ;)
  Mulla on kasa Joonan vanhasta niittivyöstä irroitettuja niittejä, mutta en oo vielä millään osannut päättää, mihin ne laittaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli pieni kyllästyminen tossa välissä, nyt tykkään niistä taas ;) Laita niitit jonkun paidan olkapäille tai tälleen kauluksiin? Molempia näkyy kaupoissa paljon..

   Poista