lauantai 23. maaliskuuta 2013

lunta ja munia


J: facebookin puolella jo vähän valittelinkin, että jotain on nyt todella pahasti pielessä kun maaliskuu lähenee loppuaan ja täällä Englannissa tulee lunta.. Ei ole mahdollista! Jos sitä kevättä näkyy, niin saa pyytää täälläkin käymään.. Ei tällaista säätä jaksa kukaan..
Ei säästä nyt kuitenkaan sen enempää, vaikka voisin jauhaa siitä vaikka koko illan. Olen ottanut tän päivän aika rennosti. Nukuin aamulla pitkään, kävin salilla ja parissa kaupassa pyörimässä, katsoin Klaanin ekan tuotantokauden vikat jaksot (toinen on jo tilauksessa) ja lueskelin vähän matkaopasta ja suunnittelun huomista Oxfordin reissua, joka tosin näillä näkymin peruuntuu sään takia. Ja taas palattiin säähän! Se vaan vaikuttaa kaikkeen tällä hetkellä.. :( Onneksi tänään oli karkkipäivä kaikilla lapsilla, eli mullakin ja sain suklaamunia, nami! 

Nyt mä lähden uhmaamaan tota lumisadetta (kolmas kerta tässä postauksessa kun puhun säästä) ja lähden kaupungille päin. Pubi-ilta tiedossa! Saatoin ehkä pukea hirveän vaatekriisin iskiessä päälleni Riikalle ostamani synttärilahjan, mutta ei jooko kerrota hänelle? ;) Kivaa iltaa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Sää puhuttaa täälläkin. Netistä ilta-sanomista luin, että asiantuntijat pohtivat mistä ihmeestä johtuu lumiset talvet eteläsuomessakin jo neljänä vuotena peräkkäin. Helsinki ympäristöineen on ollut kaaoksessa jo monena talvena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin kanssa sen saman jutun! Täällä tämä on kuulemma eka vuosi moneen aikaan kun maaliskuussa on näin kylmä ja lunta! Viime vuonna oli tainnut olla melkein 20 astetta, epistä.

   Poista
 2. Klaanin en kestä! Se oli kyllä maailmankaikkeuden paras sarja joskus kymmenen vuotta sitten, ja Amber oli kyllä mun ehdoton lemppari. Heh, maalasin 13-vuotiaana huulet sinisiksi ihan vaan Klaanin inspiroimana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe se on edelleen paras ;) Bray on mun suosikki, se on edelleen aika hot.. :D Samoin kun se Jay tms joku tulee joskus myöhemmillä kausilla..

   Poista
 3. eiks ole vaaan brittiläistä puhua säästä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla :D Voisin sanoa muutaman sanan säästä tänäänäkin, mutta taidan säästää lukijoita..

   Poista