keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

kevään ensimmäinen piknik


J: Eilen oli taas aivan ihanan aurinkoinen päivä. Avattiin kavereiden kanssa piknikkausi ja mentiin Verulamium-puistoon kevään ensimmäiselle piknikille. Viltti unohtui, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Toivon todellakin, että samanlaisia ilmoja tulee jatkossa useasti ja tietenkin myös niitä loistavia lounaspiknikkejä hyvässä seurassa.. 
Suosikkipaikkani St Albansissa on ehdottomasti tuo puisto. Siellä tulee käytyä useammankin kerran viikossa ihan vain kävelemässä, poikien vapaapäivinä pelailemassa futista, jätskillä ja syöttämässä lintuja. Hyvinä keleinä viikonloppuisin tuonne puistoon kerääntyy tosi paljon ihmisiä ihan vaan hengailemaan ja viettämään aikaa! Samanlainen puistokulttuuri puuttuu kokonaan Suomesta. Siellä puistossa viihtyy enimmäkseen alaikäiset juopottelemassa ja kaikki penkit valtaavat pulsut, joten muut kiertävät ne harmittavan usein kaukaa.

Muuten, arvatkaa vaan mikä oli eilisen aamun paras juttu! Kaveri laittoi viestiä, että sai meille liput Cheekin Jäähallikeikalle! Eli siis sinne syyskuussa. Liput myytiin loppuun reilu tunnissa, enpä olisi uskonut. Veikkaan, että aika iso osa niistä lipuista menee uusiksi myyntiin, eli tuskin kannattaa menettää toivoa ellei nyt omaansa saanut. Mä olen ainakin ihan fiiliksissä tulevasta konsertista. Kerrankin on mahdollisuus kuulla Cheekin kaikki parhaat kappaleet samalla! Tämä vähän lievittää sitä, että missaan ensi kesänä osan suosikkifestareistani.

Nyt mä lähden tästä salille ja joogaan, aktiivista päivää muillekin ;)

10 kommenttia:

 1. oon kade, että saitte liput sinne! :( kun en saanu seuraa sinne ja mietin, että en kehtaa yksin mennä seisoskelee sinne, niin jätin sit ostamatta, mutta mieli muuttu ja nyt tahtoisinki sinne :( toivottavasti tulis palautuslippuja!

  VastaaPoista
 2. Oon todella kade tosta keväisestä ilmasta mikä siellä jyllää. Niin ihana näköistä. Mäki haluun kevään tänne Suomeen (: Mullakin kävi tuuri ton Cheekin lipun kanssa, sain myös itselleni ja kaverille liput, WUHUUU! Tulee niin huikee keikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, niin varmaan tuleekin! Täällä on nyt taas vähän huonompi keli, höh :(

   Poista
 3. Kyllä ainakin Helsingissä on just tuollaista puistokulttuuria, sä et oo sit tainnut vaan käydä oikeissa paikoissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks sielläkin jengi enimmäkseen vaan istu ja keskity juomiseen? :D Kaipaan sellasta ISOA puistoa, jossa voi pelailla futista, heitellä frisbeetä ja hengailla koko päivän.. Ainakaan Salossa/Turussa/Raumalla ei oo sellainen oikeen tapana..

   Poista
 4. Äää en kestä oispa täälläkin kevät jo! Paitsi että tänään on paistanut ihanasti aurinko ja lumiakin sulanut. Ehkä täytyy arvostaa tätä mitä täältä Turustakin löytyy ;D

  Ihana ja pirteä blogi teillä kaksosilla♥

  http://josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian sinnekin tulee kevät ihan varmasti ;) Tuon auringon pääsiäisenä tullessani..

   Poista
 5. Hei emmäääää! Mäkin haluun piknikille :) Täällä tuli tänään lunta melkee vaakatasossa, missä olet kevät.......-.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian sielläkin on kevät ihan varmasti ;) Ei täälläkään ole enää tänään ollut yhtä ihana ilma ja koko loppuviikon pitäisi taas sataa, höhöhö!

   Poista