keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Iiiiihania urheiluvaatteita!

J: Miksi kukaan ei ole kertonut mulle, että * on avannut uuden Sports -osaston? Tämä on tosin kai aika uusi juttu vielä, törmäsin siihen meinaan ekaa kertaa eilen illalla. Bongasin heti sieltä vaikka mitä kivoja juttuja.. 
Kuka muistaa kun kerroin vähän joogaharrastuksestani? Löysin tuolta Drop of Mindfulnessin söpöjä kivoja joogavaatteita. Joskus ihmettelin, että mitäs ihmeen järkeä on jossain joogahousuissa tai topissa, mutta sen jälkeen kun juoksutrikoiden vetskari on raapinut takapuolta Downward dogissa tai napa on vilkkunut olkapääseisonnassa niin alan kyllä ymmärtää näitä...Sitä joogamattoa ei ole vieläkään muuten löytänyt (en kyllä ole pahemmin edes etsinyt, kun tajusin ettei mun ole mitään järkeä sitä täältä ostaa kun tuskin on ihan tärkeysjärjestyksessä kuitenkaan ykkönen, kun alan miettimään mitä tuon kesällä kotiin..) Joogahousut olisi kyllä kiva saada, voihan niillä tietty muutakin tehdä. Pelkään joka kerta salilla kyykkyjä tehdessä, että ne vanhat salihousut repeää, alkaa meinaan olee aika vanhat jo!


Nikeltä löytyi myös kivoja juttuja, ihastuin varsinkin väreihin! Riikka taisi joskus kirjoitella siitä, että treenivaatteet saa ehdottomasti olla värikkäitä ja olen kyllä siskoni kanssa samaa mieltä. Mä ainakin treenaan paljon ennemmin pinkissä kun mustassa paidassa, vaikka kaupungille lähden ennemmin mustassa kun pinkissä. Värikkäät treenivaatteet piristää. Uudet juoksukengät voisivat muuten piristää vähän mun lenkki-intoa. Salilla on tullut juostua matolla, mutta en halua edes ajatella millon viimeksi juoksi ulkona.. 

Oletteko te muut jo käyneet tsekkaamassa in* uusimman osion?

ps. myös Jeffrey Campbellin kengät näyttävät tulevan membersin aleen ihan näillä hetkillä.. 

*=mainoslinkki

3 kommenttia:

  1. Mäkin huomasin eilen sähköpostiin kantautuneen viestin ansiosta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oottelen myös,että kello löisi 13.00 jotta saisin ehkä ekat Jeffreyt itselleni :D

      Poista