lauantai 2. maaliskuuta 2013

hammastahnan buzzausta


R: Mä pääsin taas pitkästä aikaa mukaan Buzzador-kampanjaan, tällä kertaa sain testiin uusia Oral-B Pro-Expert hammastahnoja. Yleensä mä käytän tavallista Pepsodentin hammastahnaa, joskus olen olen ostanut jotain muutakin, mutta harvemmin jaksaa siellä hammastahnahyllyllä sen pahemmin miettiä, vaan otan sen vanhan tutun (ja edullisen) vaihtoehdon. Joskus pari vuotta sitten mulla oli kova hampaidenvalkaisu-innostus, jolloin ostin apteekista valkaisevaa hammastahnaa, mutta sen jälkeen en pahemmin ole jaksanut panostaa.

Tämän hammastahnan luvataan toimivan kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tutkimalla alueella. Otin ensimmäisenä käyttöön tuon All-Around-Protect -hammastahnan, joka siis nimensä mukaisesti toimii vähän jokaiseen ongelmaan.. Tälleen viikon testailun jälkeen on vaikea sanoa, vähentääkö hammastahna esim. reikiintymistä tai plakkia, mutta sen ainakin olen huomannut että tämä hammastahna raikastaa kivasti hengitystä ja tekee hampaista tosi puhtaan tuntuiset. Makukin on ihan hyvä, vähän ehkä erilainen kun peruspepsodenteissa, mutta ei mitenkään paha. Jos joku kiinnostui, niin hintaa tuubilla on kaupoissa n.3,5 euroa. Tähän tuotesarjaan kuuluu neljä erilaista hammastahnaa, jotka kaikki vaikuttavat vähän eri tavalla. Mua kiinnostaisi se valkaiseva hammastahna, pitäisi ehkä taas vähän innostua valkaisusta kun hampaissa alkaa taas vähän näkyä kahvin juonti..

Uutuuksia on kyllä aina kiva päästä testaamaan. En varmaan ikinä olisi kiinnittänyt tähän hammastahnaan huomiota kaupan hyllyllä, mutta nyt ihastuin heti. Itse asiassa Jennakin ehti jo kehua mulle reissussa tätä hammastahnaa, oli kuulemma ostanut ja tykännyt. Jos muuten joku kiinnostui buzzadorina toimimisesta, niin täällä on lisää tietoa. Suosittelen liittymään, se on ihan ilmaista ja kampanjoihin voi osallistua jos kiinnostusta löytyy. Mullekin tulee nykyään melko harvoin kutsuja mihinkään kampanjoihin, mutta aina sillon tällöin kuitenkin! Ja ei, tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan muuten vaan suosittelen kaikkia liittymään, jos uutuuksien testailu kiinnostaa ;)

3 kommenttia:

  1. Hauska idea toi Buzzador! Itsekin olen sinne rekisteröitynyt mut jäi siihen.:D Pitää tutkailla jospa sieltä tulis jotai mielenkiintoista kokeiluun.:)

    VastaaPoista
  2. Mieki pääsin tähän mukaan :)

    VastaaPoista