keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

farkkupeppu

R: Asteikolla 0-10, arvatakaa kuinka outoa on kuvata omaa persettään? No aika outoa. Mutta, nyt sain kuvat otettua ja tännekin näytille, monet kyselivät meinaan miltä mun uudet Liu Jo:n farkut näytttävät jalassa. Farkuissa on takapuolessa Bottom Up-leikkaus, jonka ansiosta ne istuu jalkaan tosi hyvin, monien mielestä jopa normaalia paremmin.. En tiedä näyttääkö mun peppu jotenkin erikoisen hyvältä näissä farkuissa, mutta mielettömän hyvät nämä ainakin on jalassa! Materiaali on tosi pehmeää, joustavaa ja mukavaa. Vähän lyhyempi lahkeen pituus ja lahkeiden vetoketjut tekevät farkuista vielä täydellisemmät. Melkeen kun olisi jotkut urheilutrikoot jalassa. Vielä kun pääsisi eroon synttäriherkkujen aiheuttamasta turvotuksesta, niin olisin tosi tyytyväinen siihen, miltä farkut näyttää mun päällä.

Nämä farkut on siis n* valikoimasta ja vielä ainakin näytti olevan kokoja jäljellä. Mä voisin hyvin kuvitella ostavani toisetkin Liu Jo:n farkut joskus kun on taas rahaa, niin hyvät nämä meinaan on jalassa. Vaikka olen mä ollut ihan tyytyväinen niihin Bershkan parin kympin farkkuihinkin, mutta saa nyt nähdä onko laadussa paljon eroa.

Mä otan nyt iltapalaa ja sitten nukkumaan! Olen herännyt tänään tosi aikaisin ja juossut koko päivän paikasta toiseen (oli mm. ne kaksi työhaastattelua) ja illalla kävin vielä salilla kaverin kanssa, joten ei ihmekään että vähän väsyttää. Haastattelut meni muuten ihan hyvin, toivotaan että meni tarpeeksi hyvin. Toisessa paikassa ainakin sanottiin, että kaikki haastatteluun kutsutut olivat niin tasavertaisia, että päätöstä on tosi vaikea tehdä. Jos melkeen 10 ihmistä haastatellaan ja yksi saa paikan, niin olisihan se hyvä tuuri jos se yksi olisin minä. Onneksi viimeistään ensi viikolla kuulee, mitä kävi! Mutta, nyt syömään.. Hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. Nuo farkut on niin upeat! Malli, väri ja kaikki. Niin ja tietty sun peppu näyttää niissä hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Hi! thanks for your lovely coment :)
  i love the color of your pants and the shirt!
  kisses :))

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää farkut sun jalassa. Kiva peppu. Oisko kuvia jossain toisissa farkuissa?

  -man

  VastaaPoista
 4. Iha jepa, westil on parempi

  VastaaPoista