maanantai 4. maaliskuuta 2013

aurinkoinen maanantai

J: Tänään oli varmaan tähän mennessä kevään lämpimin päivä. Kaivoin pitkästä aikaa nahkatakkini esiin ja ei edes tullut kylmä! Päinvastoin, tuli melkein hiki kun kävelin keskustaan. Tosin tossa matkalla tulee aina hiki, kiitos melkein kilometrin mittaisen ylämäen.. Anyway, pointti oli se, että kevät on täällä! Sääennusteiden mukaan tosin vaan muutaman päivän ajan ja loppuviikoksi on luvattu pelkkää vettä. Pitää nyt ottaa kaikki ilo irti tästä!


Takki New Yorker
Housut Forever21
Paita Ebay
Kangaskassi Monki
Kengät Converse
Pipo Primark

Mä otin ilon irti hengaamalla takapihalla kameran ja kaukolaukaisimen kanssa.Kuvia kertyi toistakymmentä ja oli vähän hankaluuksia valita, mitkä päätyy tänne saakka! Voin ihan ilman mitään kristallipalloja ennustaa, että tätä asua, tai hyvin samantyylistä, tullaa näkemään vielä useaan otteeseen tässä kevään aikana! 

Tänään oli auringon lisäksi muutenkin ihana päivä. Heräsin pirteänä, kiitos siitä pitkille yöunille. Pojatkin olivat oikein pirteitä ja aamu meni ongelmitta, joskus kun maanantaisin vähän väsyttää. Aamupäivällä lähdin sukkaostoksille, mutta löysinkin täydelliset housut kevääseen, hupsista. Iltapäivällä pyörittiin poikien kanssa pallomeressä (sain tosin porttikiellon sinne kun muka lyttäsin kaikki pallot..), revittiin yksi hammas irti ja pelattiin futista. Kävin vielä salilla juoksemassa, joten toimintaa on taas riittänyt. Nyt olen niin väsynyt, etten jaksa liikahtaa täsä sängyltä hakemaan puhelintani kahden metrin päästä, vaikka kuulin äsken viestiäänen. Pitää ehkä ryhdistäytyä!

Ps. Kuulin just, että Suomessa on tullut lisää lunta tänään. En ole yhtään onnellinen, että olen täällä, en ;)

8 kommenttia:

 1. Hahaha, toi sun paita on upee!! :D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Leikkihuoneessa on uima-allas täynnä palloja ;) Jäi Pyryn synttäreiltä.. Just siisti!

   Poista
 3. Nojoo! Kelpais tollaset ilmat tännekin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli vieläkin parempi, mutta loppuviikoksi lupaa taas vettä :( Tuon viimeistään kolmen viikon päästä tullessani auringon mukana! :D

   Poista