perjantai 1. maaliskuuta 2013

Amsterdam details

R: Amsterdam oli niin kiva, että pakko laittaa vielä vähän kuvia tännekin. Aiemmat Amsterdam postaukset löytyy täältä. Mä ihastuin Amsterdamissa kaikenlaisiin yllättäviin yksityiskohtiin, värikkäisiin polkupyöriin, erikoisiin katutaideteoksiin ja hassuihin tarroihin ja julisteisiin, joita oli liimailtu pitkin kaupunkia.


Mä olen alkanut reissun jälkeen ja kevään lähestyessä haaveilemaan jostain kivasta mummopyörästä, jonka voisin koristella hienoksi. Mulla kyllä on polkypyörä, mutta se on jossain porukoiden varastossa kai. Ja se on aika ruma, sellanen kamala maastopyörä, jonka taisin saada joskus ala-asteella. Mä en koskaan ole ollut mikään pyöräilijä, tykkään enemmän kävellä paikasta toiseen, mutta olishan pyörä ihan kätevä, pääsisi nopeammin paikasta toiseen! Ihailen niitä, jotka uskaltavat pyöräillä talvella liukkaalla säällä, mä en ikinä uskaltaisi! Ja vielä ilman kypärää, siinä ei ole mitään järkeä.. Ihmeteltiin muuten Amsterdamissakin sitä, että ketään ei käyttänyt kypärää. Ihmiset, hankkikaa pyöräilykypärät.


Nyt onkin kaikki Amsterdamin kuvat julkaistu (tai siis ne kuvat joita täällä blogissa tullaan näkemään). Blogin kirjoittamisessa parasta on se, kun joskus kuukausien (tai vuosien) päästä voi helposti selailla omia (matka)kuvia ja juttuja. Näistäkin kuvista tulee niin paljon kivoja muistoja ja hauskoja hetkiä mieleen.

Mä siirryn nyt laatuviihteen, eli Salattujen elämien pariin. Hauskaa viikonloppua kaikille! Niin ja hauskaa maaliskuuta! Ensi kuun jälkeen on jo toukokuu, jeejee.

3 kommenttia: