tiistai 5. helmikuuta 2013

Vuosien varrelta

J: Mua alkoi viime viikolla ärsyttää, kun kaikki vaihtoi facebook-profiiliinsa jonkun lapsuus/nuoruuskuvan, mutta lopulta oli itsekin pakko sortua ja vaihtaa ällösöpö vauvakuva uudeksi profiilikuvaksi. Sain siinä samalla sitten inspiraation selailla koneen (ja fb:n) kätköistä muitakin kuvia, kuten Facebookin seuraajat jo huomasivatkin.. Sain kyllä päivän naurut! Tässä mun "asukuvia" vuosien varrelta..


1. 2010 Suomenlinnasta. Mites noi reidet? Nykyään on hieman enemmän massaa, mikä on kyllä hyvä juttu..
2. 2009 vappu Turussa. Muistan, että mun piti lukea koko vappu seuraavan viikon pääsykokeisiin, mutta jostain syystä skumppapullo aukesi ja päädyin jokirantaan juhlimaan. Oli varmaan eka vuosi, kun oikeasti juhlin vappua muualla kun kotona! 


3. Maaliskuu 2010, Ateena. Mun DIY-farkkuliivi, josta tykkään vieläkin! Aika rock, mutta pidän tuosta tyylistä..
4. Kesä 2010, Halikko. Missä mun housut on?


5. Kesä 2009, Salo. Edelleen, missä ihmeessä mun housut on?
6. Syksy 2009, Salo. Rakastin tuota mekkoa, kenkiä ja jopa rusettia.. Mitään ei ole asusta enää jäljellä, sillä kengät taisi pilaantua joskus baarireissulla, mekko ei mahtuisi enää päälle ja rusettikin hajosi..


7. Syksy 2009, Salo. Enon 50v juhlat. Haluan noi laihat käsivarret takaisin
8. Kesä 2008, Hamina. RUK:n kurssijuhlissa ex-poikakaverin avecina. Aivan mahtava päivä, tuun muistamaan sen ikuisesti. Rakastan muuten tota mekkoa.. Soviteltiin sitä Riikan kanssa joululomalla ja hyvin mahtui vielä päälle. :D


9. Syksy 2004, Korfu. Mun, Riikan ja äitin Kreikan matkalta, joka oli muuten ihan ensimmäinen kertani ulkomailla, jos Ruotsia ja Venäjää ei lasketa. 
10. Syksy 2005, Kypros. Samalla porukalla oltiin, paitsi että pikkuveli pääsi myös mukaan. Tämä jäikin sitten toiseksi ja viimeiseksi meidän yhteiseksi valmismatkaksi jonnekin!


11. Joulukuu 2007, Edinburg. Nykyään en ihan tuollaisissa vaatteissa lähtisi ulos juhlimaan. Mites toi salama?
12. Marraskuu 2009, pikkujouluristeilly. Riikan Pariisista tuomat kengät olivat mun ehdottomat lempparit ja rakkaus sulkakoruihin syntyi näihin aikoihin.. 

Parhaat kuvat oli kyllä niitä, jossa oli mun lisäksi muita ihmisiä. Säästin kuitenkin kavereita ja jätin ne nyt julkaisematta ;) Mua harmittaa, sillä iso osa kuvia vuosilta 2000-2007 on hävinnyt jonnekin. En omistanut sillon vielä omaa konetta ja kaikki kuvat oli vanhempien pöytäkonella, joka on hajonnut jo vuosia sitten. Onneksi osa kuvista on poltettu cd:lle ja osasta tehty paperikuvia, mutta monet hyvät kuvat on myös menetetty ikuisiksi ajoiksi. Nykyään yritän siirtää kaikki aina ulkoiselle kovalevylle ja tietenkin ne parhaat päätyy myös blogiin ja Facebookiin, joten koneen hajoaminen ei ole niin iso juttu kun sillon viisi-kuusi vuotta sitten.

Nyt kun Facebookissa on menossa vanhojen kuvien viikko, niin haastan teidät kaikki lisäilemään blogiinkin vanhoja kuvia! Mä ainakin tykkään naureskella niille ja vertailla, miten paljon ihmiset ovat vuosien varrella muuttuneet.. Itse ainakin olen, vai mitäs mieltä olette? Mikä on suosikkikuvanne?

12 kommenttia:

 1. Nuo sun biletyskuvat oli kyllä parhaimpia, olisi voinut mennä nykypäivästä! Mutta olihan siellä joo sellaisiakin kuvia, että eron (nuoruuden!) huomasi. :) Kuten nuo sun lomakuvat Kreikassa... :) Haha! Rokkikuva oli myös hieno, siinä huomas aika hyvin sun nykyisenkin tyylin.

  Pakko varmaan itsekin yrittää saada tälläinen postaus aikaiseksi, mahtava idea! Löytyy varmasti hulvattomia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olis :D aika säälittävää ;)

   Poista
 2. XDDDDDDDDDDDD tätä on niin hauska lukee ku on ite salosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä se kaupunki mihinkään vaikuttaa? :D Ei kumpikaan meistä edes enää asu Salossa :)

   Poista
 3. Nää vanhat kuvat on just kivoja! Facebookissaki saanu hyvät naurut kaikille -90 ja -80 luvun kuville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin olen hihiellyt kavereiden vauvakuville. Ihania :)

   Poista
 4. hei kivoja! :D on kyllä tyyli muuttunut, mutta kasvoista aika sama tyttö ;D mua alko inspaamaan myös vanhoista kuvista tehty postaus, ehkä tulee lähiaikoina;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joo vähän tyyli muuttunut, ainakin jos vertaa noihin lomakuviin. Kauheaa :D

   Poista
 5. Kipeää se teki mutta challenge accepted! Vähän nolottaa jo valamiiksi. :D

  VastaaPoista
 6. Osallistuinkin tähän haasteeseen tietämättäni jo maanantaina, heh! :)
  Mut totta, vanhoja kuvia on HUONOSTI missään tallella. Mullakin paljon kuvia jäi porukoiden koneelle kun muutti pois ja se läppäri mikä mulla silloin muuttaessa oli on jo vuosia sitten hajonnut.
  Mutta kun sitä kahdeksan vuoden takaista kasarilookkiani katson tuolla blogissa niin ehkä parempi näin!! :D
  Sun kuvat on niin paljon tasokkaampia ja noi kaikkista vanhimpien kuvien lookit muistan korisajoilta!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tiiä kuinka tasokkaita näkään on. :D Ne sun vanhat kuvat oli myös kivoja, varsinkin se vanhojen tansseista otettu!

   Poista