keskiviikko 27. helmikuuta 2013

viikon vanha


Takki, huivi ja shortsit H&M
Reppu, kengät Primark
Neule Forever21

J: Tässä Amsterdamin viimeisen kokoinaisen päivän asu, josta yllättäen tykkäsin tosi paljon. Tai no tykkään kaikesta, johon yhdistän repun ja nuo kengät. Tuo Primarkin £9 reppu oli kyllä ehdottomasti viime vuoden yksi parhaimmista ostoksista. En ole sen lisäksi viime aikoina oikeastaan muita laukkuja käyttänyt. Pitäisi varmaan hommata joku toinenkin reppu, ennen kun käytän tuon puhki! 

Näitä reissuasuja tuntuu nyt riittävän vaikka kuinka paljon! Ehkä ihan hyvä, sillä olen taas viimeiset kolme päivää hengannut vaan kollareissa, hupparissa ja ilman meikkiä. En ole tehnyt oikeastaan mitään muuta, kun ollut kotona poikien kanssa, käynyt salilla, ollut koneella ja syönyt. Meillä on ihan liikaa herkkuja toisen pojan synttäreiden jäljiltä ja tuntuu, että napostelen koko ajan jotain. Pitäisi ehkä vähän rajoittaa.. Nyt ajattelin lähteä pitkästä aikaa joogaan ja tehdä samalla eiliseksi suunnittelemani käsitreenin, joka jäi välistä laiskuuteni takia. Eli tänään tuplasti treeniä ja iltapäivällä jatkuu reissuvaatteiden pyykkäys.. Bye!

9 kommenttia:

 1. Mä oon kans yrittäny ettiä itelleni jotain reppua, kun se aiempi hajos ja jätin sen Irlantiin.. syksy meni vielä ihan hyvin ilman, mut nyt oon alkanu kaipailee uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa on esimerkiki Primarkissa tosi paljon kivoi reppui. Just sellasia sun tyylisiä!

   Poista
 2. Jos näät Primarkissa niitä reppuja joita metsästettiin viimeksi niin osta mulle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos nyt meen sinne ennen kun sä tuutkin taas!

   Poista
 3. Aivan ihana asu! Toi nahkareppu on ihan huikee. Nam!

  VastaaPoista