lauantai 9. helmikuuta 2013

uusia kenkiä

R: Saatiin Footwayltä yhteistyön tiimoilta lahjakortti ja pakkohan se oli heti päästä käyttämään. Jenna päätti heti, että haluaa ehdottomasti mustat converset, mutta mulla kesti kauemmin päättää mitkä haluaisin. Vaihtoehtoja oli ihan liikaa ja mietin pitkään että valitsenko jotkut hienot överikorkkarit vai jotkut käytännölliset kengät talveksi. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja ehkä ihan hyvä, niitä korollisia nilkkureita on jo ihan tarpeeksi..

 photo shoes_zps2d1eb3a3.jpg

Mulla on tosi paljon kenkiä ja suurin osa niistä on mustia. Päätin nyt tapojeni vastaisesti ottaa rusket kengät ja pakko kyllä myöntää että nämä näyttää tosi kivalta. Vähän ehkä vaatii opettelua että osaan ruskeita kenkiä yhdistellä. Joskus olin sitä mieltä, että ruskeat kengät vaatii ehdottomasti ruskean laukun mutta eihän se niin ole. Enhän mä oikeen edes mitään laukkuja käytä, vaan reppua tai kangaskassia aina..

 photo shoes4_zps325fcd54.jpg
 photo shoes2_zps9f80a821.jpg

Mulla on tälläkin hetkellä nämä kengät jalassa, älyttömän mukavat! Tosi pehmeät, mukavat ja ihmeen lämpimän tuntuiset, ihan siis sellaiset kun tarvitsinkin. Kenkiä ei kyllä koskaan ole liikaa. Nyt kun tilauksesta paljastui Jennan mustat korkeavartiset Converset niin aloin itse haaveilla samanlaisista valkoisita. Mullahan on siis jo matalavartiset valkoiset ja ohutpohjaiset korkeavartiset valkoiset converset, mutta silti keksin ehkä miljoona syytä miksi tarvitsen myös ne valkoiset, paksupohjaiset korkeavartiset.. Ehkä pitää yrittää selvitä ilman niitä!

 photo shoes3_zps73e0201c.jpg

Footwayllä on muuten huomiseen asti kampanja, jossa saa kolmet kengät kaksien hinnalla. Yhden parin saa siis ilmaiseksi! Miksi, oi miksi toi kampanja ei voinut olla sillon kun tilasin nämä? Ehkä kyllä ihan hyvä, ei tuonne meidän minikokoiseen eteiseen mahtuisi enää yhtään paria kenkiä. Mitäs tykkäätte mun uusista kengistä?

10 kommenttia:

 1. Hienot on! Mulla on sama ongelma ruskeiden kenkien kanssa.. Ei mulla taida yhtäkään paria muuten edes olla, koska niiden yhdistely tuntuu niin hankalalta. Oon vissiin vähän jumittunut mustiin kenkuleihin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä mä osaan käyttää muitakin värejä kengissä, mutta talvella musta on jotenkin niin varma vaihtoehto :D

   Poista
 2. Upeat kengät! Omaa silmääni miellyttää aina ensin ruskeat kengät, mutta sitten päädyn mustiin "käytännöllisyyden" takia. Seuraavaksi ostan kyllä ruskeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama ongelma :) Onneksi tällä kertaa valitsin nämä ruskeat!

   Poista
 3. Ihanat noi ruskeet nilkkurit! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivat noi ruskeet, ja ei musta niiden yhdistely niin vaikeelta vaikuttais. Mulla on vähän samanlaiset, pikkasen vaan lyhyemmät ja pikkasen tummemmat, ja ne menee kyl aika monen asun kanssa. Ainakin siis mun mielestä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan en ole yhtään tottunut ruskeisiin kenkiin, siksi vähän epäilin.. Helpoinhan on laittaa mustat kengät. Siis mun mielestä ;)

   Poista