tiistai 5. helmikuuta 2013

The Birds


J: Pojilla oli tosiaan tänään vapaata koulusta, joten sain viettää koko päivän laatuaikaa heidän kanssaan. Aamulla vähän ärsytti kun tiesin ettei olisi yhtään omaa aikaa, mutta lopulta päivä meni kuitenkin todella nopeasti ja leppoisasti. Lähdettiin heti aamusta puistoon, jossa vierähti kolme ja puoli tuntia! Pelattiin jalkapalloa, käytiin jätskillä ja syötettiin lintuja. Tai siis pojat syötti, mä yritin pysyä kaukana niistä, Linnut ovat jotain niin vastenmielisiä ja pelottavia! Joutsenet ovat kyllä todella kauniita ja tykkään katsella kun ne uiskentelevat järvessä tai meressä, mutta jos ne kaikki hyökkäävät ylös vedestä ja tulevat alle metrin päähän, niin sillon alkaa väkisin vähän pelottamaan. Okei, vähän on huono ilmaisu.. Kiljuin hulluna ja juoksin niitä pakoon samalla kun pojat yrittivät tahallaan houkutella niitä siemenillä mun lähelle. Todella hauskaa. Onneksi siemenet kuitenkin loppuivat aika nopeasti ja pojilla tuli taas kiire pelaamaan futista, niin mäkin säästyin lintujen  hyökkäykseltä..

Loppupäivä meni myös aika jännissä tunnelmissa, sillä rakenneltiin robotteja. Paketin ohjeessa luki +4v ja mulla meinasi oikeasti mennä hermot, kun en tajunnut miten niitä pitäisi muka tehdä. Onnistuttiin kuitenkin ja tuloksena oli ihan söpöjä robotteja. Illalla kävin vielä salilla vähän juoksemassa ja nyt olen aivan loppu. Aktiivisuusmittarin mukaan tänään on kulunut melkein tuhat kaloria ja melkein viisi tuntia on ollut aktiivista liikkumista, joten ei mikään ihme jos vähän väsyttää.  Oon kyllä niin tyytyväinen, että saan olla kahden tuollaisen duracell-pupun au pairina. Vaikka välillä sitä energiaa on vähän liikaakin, niin kyllä mä silti vietän ennemmin päivät puistossa tai pihalla potkien palloa tai leikkien, kun se että istuttais vaan sisällä ja pelattais tietokoneella tai pleikkarilla! Aika menee nopeasti ja saa itsekin raitista ilmaa siinä samalla! 
Nyt kyllä mun energiat on niin loppu, että taidan kaivautua peiton alle ja toivon, etten näe painajaisia linnuista ;)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta päivältä, Suomessa saisi kyllä olla enemmän samanlaisia puistoja kuin Englannissa. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, oliko sulla paljon lastenhoitokokemusta ennen kun lähdit aupairiksi? Entä ootko jonkun järjestön tms. kautta siellä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin opiskellut 3v luokanopettajaksi, valmentanut 5-6v ja 6lk koripalloilijoita, tehnyt sijaisuuksia päiväkodeissa ja kaikki harjottelut tms koulussa, eli oli mulla kyllä aika paljon. :)
   En ole järsjestön kautta, vaan etsin perheeni aupairworldista.. Tuolta sivupalkista au pair -tagin alta löytyy lisää juttua, suosittelen tsekkaamaan :)

   Poista