perjantai 1. helmikuuta 2013

terveellinen lahjakassi

R: Viime lauantaisesta Turku Workoutista sai mukaansa kivan lahjakassin, olin ihan innoissani kun sieltä paljastui monta sellaista tuotetta, joiden ostamista olen harkinnut monta kertaa. Ajattelin esitellä teillekin muutaman suosikkini..


Mä olen jo kauan miettinyt, että pitäisi alkaa (varsinkin talvisin) syömään D-vitamiiniä, nyt voin alkaa harjoitella vitamiinien syömistä, kun lahjakassissa oli Gefiluksen maitohappobakteeri+D-vitamiini-tabletteja. Näitä olen nyt päivittäin napsinut ja olen alkanut miettiä että pitäisiköhän ostaa jotain muitakin vitamiineja? Mä kyllä syön tosi monipuolisesti nykyään, paljon mm. kasviksia ja hedelmiä, mutta tuskin mistään C-vitamiineista haittaakaan on? Kertokaa hei jotain kokemuksia, olen huomannut monista treeniblogeista että monet syö paljonkin erilaisia vitamiineja, kun taas toiset on sitä mieltä että kaiken tarpeellisen saa syömällä monipuolisesti. Itse en ole vielä asiaan tarpeeksi perehtynyt muiden kun ton D-vitamiinin osalta.


Mä olen alkanut nykyään ottaa aina jotain evästä mukaan, jos olen vähänkin pidempään vaikka yliopistolla. Proteiinipatukat on käteviä välipaloja sillon kun ei ehdi syömään ja haluaa nopeasti jotain terveellistä syötävää. Minttusuklaa-patukka meni ihan suklaasta, nam! Ei niitäkään päivittäin todellakaan kannata syödä, mutta ehdottomasti parempi vaihtoehto kun suklaapatukka tai joku höttövehnäsämpylä.. Rusinoiden olemassaolon olin unohtanut ihan kokonaan, nekin on käteviä välipaloja tai karkkien korvikkeita sillon tällöin! Uusimmassa Fit-lehdessä oli muuten mielenkiintoinen vertailu proteiinipatukoista, kannattaa lukea jos lehti on saatavilla.


Tuo Robertsin marjajuoma oli tosi positiivinen yllätys, maistettiin sitä jo tuolla tapahtumassakin ja yllätyin iloisesti kun sellainen löytyi lahjakassista. Kyseessä on siis proteiinipitoinen juoma, joka on tosi kätevä ottaa vaikka evääksi, koska se säilyy huoneenlämmössä. Mä ymmärsin, että näitä tuotteita on tällä hetkellä myynnissä Turussa ainakin Citymarketeissa, muisa kaupoista/paikkakunnista en ole varma. Yrityksen nettisivuilla sanotaan, että jälleenmyyntiverkosto kasvaa koko ajan..

Nyt haluaisin teiltä ihanilta vinkkejä mihin soijajauhoja voisi käyttää? Ilmeisesti sillä voi korvata vaikka osan vehnäjauhoista mm. taikinoissa? Vinkkejä otetaan vastaan! Saa kertoa myös vinkkejä terveellisistä välipaloista, jotka säilyy hyvin huoneenlämmössä..

10 kommenttia:

 1. Älä osta vitamiineja Suomesta, täällä ne on reilusti halvempia.. ;)
  Ostin just testiin sellasen, missä on kaikki mahdolliset tungettu samaan tabletiin. :D En kyllä tiedä uskonko sen tehoon, mut pakko testata.

  VastaaPoista
 2. Ei kannata ainakaan kokeilla soijajauhosta tehtyä pannaria. Ton kassin seurauksena kokeiltiin ja ei jumankauta, roskiin meni :D

  -Santtu

  VastaaPoista
 3. canderel ei todellakaan ole terveellistä :-D huhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhuh, en sanoisi että se on niin mustavalkoista. Eihän sokerikaan ole terveellistä. Mutta joo, kyllä mäkin vähän yllätyin kun näin noi canderelit. Mutta en mä tuomitse jos joku maustaa kahvinsa (siis jos välttämättä pitää sinne makeutta saada) sokerin sijaan canderelilla. Kaikkihan nykyään on todettu joidenkin tutkimusten mukaan epäterveellisiksi.. Mm. mun suurin pahe pepsi max :S Mutta valintoja valintoja, jos kohtuudella nauttii ihan mistä vaan niin tuskin suurta vahinkoa pääsee tapahtumaan.

   Poista
 4. maistoin tota marjajuomaa kun niitä jaettiin kerran motivuksella ja mä en tykännyt sitten yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Mun mielestä se koostumus oli vähän outo, mutta maku ihanana marjainen!

   Poista
 5. http://www.soyappetit.fi/keittokirja/kayttovinkit täs on ainaki jotain vinkkejä, kuten miten paljon soijajauho vastaa kananmunaa, jne. Mutta öö netistä vois löytyä jotain soijajauholle käyttöä vaikka vegaanireseptillä, koskaan en ole kokeillu soijajauhoja :) mun yks opiskelutulkkini on vegaani, nii voisin kysyä siltä ens viikol koulus, mihin kaikkeen soijajauho voisi sopia hyvin.. :) jos muistan kysyä :D

  VastaaPoista